Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Родина загиблого воїна отримала ключі від квартири у Нововолинську

Президент України вручає найвищу нагороду дружині і дітям Героя!

Фото із сайту president.gov.ua.

Родина загиблого воїна отримала ключі від квартири у Нововолинську

Президент Зеленський вручив сертифікат на житло сім’ї полеглого Героя України Максима Стрижака

 

Максим Стрижак приєднався до рядів прикордонників у 2005 році та служив на східній ділянці кордону. Активно брав участь в АТО/ООС. Інформація про нього та події, пов'язані з участю в зазначених операціях, регулярно публікувалася на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України – «Західний кордон».

Після повномасштабного вторгнення росії виконував бойові завдання спочатку в Луганській, потім в Донецькій областях. Трагічно загинув у січні минулого року поблизу Бахмута від отриманих поранень у результаті вибуху ворожої міни. Поховали захисника на Алеї почесних поховань у місті Нововолинську. Його сім'я переїхала туди з міста Золоте Луганської області на початку війни.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові Максиму Стрижаку присвоєно звання «Герой України» з удостоєнням ордена «Золота Зірка», на жаль, посмертно. Нагороду дружині та сину військовослужбовця вручив Президент України

Мар’яна САМОЙЛЮК.

Читайте також: «4 сини і внук на фронті. Чи може нині хтось більше служити суспільству, ніж ця жінка з Волині?» (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel