Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Волинський Фаберже виготовив яйце з дроном

Анатолій Бойко: «Кожен має робити свій внесок у Перемогу!».

Фото з архіву Анатолія БОЙКА.

Волинський Фаберже виготовив яйце з дроном

Заслужений майстер народної творчості, відомий унікальними  шедеврами із яєчної шкаралупи, тричі рекордсмен України та світу Анатолій Бойко з Володимира знову порадував своїх шанувальників надзвичайним виробом

 

Сам Анатолій Бойко має воєнний досвід в Афганістані. Каже: знає, що таке війна, і донатить, як може, задля Перемоги. А нинішній витвір – яйце з дроном (на фото) – народився після того, як до нього звернувся товариш, який нині служить у 14-й бригаді та перебуває на фронті. З його слів, військовим нині катастрофічно не вистачає безпілотників для оперативної розвідки ситуації на передовій. Тому майстер виготовив гусяче яйце із зображенням дрона, оздобив його металом та бурштином, і планує продати виріб на аукціоні.

«Я багато виготовляю робіт на прохання військових. Їх продають на різних аукціонах. Ціна може бути різною. Наприклад, нещодавно у Прибалтиці купили яйце за 1700 євро, буває  за 1000 доларів», – розповів майстер у коментарі «Суспільному».

В якій саме країні продаватимуть з аукціону яйце з дроном, Бойко наразі не знає, але сподівається, що грошова допомога підрозділу його товариша буде чималою.

Мар’яна САМОЙЛЮК.

Реклама Google

Telegram Channel