Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У ці дні на Волині згадують громадського активіста

Таким ми його запам’ятаємо... Максим Клим’юк трагічно загинув близько 6-ї ранку 25 січня 2024 року – на нього наїхав його мікроавтобус.

Фото із сайту volodymyrmedia.com.ua.

У ці дні на Волині згадують громадського активіста

Він творив добро

Уже 40 днів, як трагічно скінчилось земне життя 41-річного голови громадської ради при Володимирській районній державній адміністрації Максима Клим’юка (на фото).

Не хочеться вірити, що його немає з нами. Здається, що ось-ось задзвенить телефон, і у трубці почую знайомий голос: «Катериночко, як ви там?.. Тримайтеся. До дзвіночка, будьте на зв’язку». Але, на жаль, така реальність, – його немає.

Містяни пам’ятатимуть його щиру, доброзичливу усмішку, готовність завжди прийти на допомогу. Максим творив добро, допомагав хворим дітям, одиноким матерям, немічним людям. Він волонтерив, прагнув Перемоги ЗСУ. А ще хотів провести зміни і навести лад у Володимирі, та, на жаль, не встиг, не дочекався.

Максим був люблячим батьком і сім’янином. Він дуже гордився своїми дочками, а їх у нього аж троє, для яких тепер стане ангелом-охоронцем і завжди буде поруч із ними. Через шибку вікна ласкавими променями сонця будитиме їх, ніжним подихом вітру цілуватиме їхні обличчя, розвіватиме пасма волосся, гладитиме голівки своїх кровиночок.

Багато задуманих проєктів і справ Максима залишились незавершеними, їх тепер повинні – на знак пам’яті про нього – завершити вірні друзі, а він із Небес буде спостерігати та радіти за нас.

А ми, володимирці, завжди пам’ятатимемо Максима Клим’юка і його щиру, доброзичливу усмішку.

Хай йому земля буде пухом і Царство Небесне у райськім саду!

Тьотя Катериночка (Катерина ПАВЛЮК), м. Володимир.

Читайте також: Буданов про звільнення Залужного: «Якщо все добре, чому ми опинилися у такій ситуації?».

Реклама Google

Telegram Channel