Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Жінці, ювілей якої віщує прихід весни

«Одразу зацвіло 25 кактусів! У мене аж дух перехопило від цієї краси», – поділилася дивовижним фактом із газетою «Волинь» староста Звиняченського старостинського округу.

Фото Василя КАЛИТКИ.

Жінці, ювілей якої віщує прихід весни

29 лютого навіть весна поспішатиме на гостини до волинянки, дуже схожої на прегарну пору року своєю вродою, вдачею, мріями: ювілей, заквітчаний почуттями, променистий життєвими здобутками, зустрічає староста Звиняченського старостинського округу Горохівської територіальної громади Луцького району Тетяна Панасюк (на фото)

Шановна Тетяно Дмитрівно!

Землю золотитиме світанок, а з ним у Вашу світлицю полинуть щирі віншування для Вас – берегині, лідерки, подруги, інтелігентки, особистості. Нехай наші побажання стануть для Вас букетом з усіх весняних квітів. Найгарніші пелюстки – це повага, захоплення вашою щирістю, доброзичливістю, бажанням і вмінням вирішувати проблеми, ініціювати, досягати мети, хистом бути однаково дбайливою господинею у великих селах і в своїй оселі, Вашим завжди відкритим серцем і світлою душею.

Знаємо: Ваша материнська молитва – оберіг усім, хто боронить сьогодні Україну від ворога, надія – син Олександр, який став на захист рідної країни в роки війни, дороговкази – мудрість і доброта матусі Ганни, а гордість – розумниця-внучка Даринка. А ще ми любимо згадувати, як торік у Вашій оселі розцвіли в одинь день 25 кактусів!  

Вдячні Вам за багаторічну дружбу з «Волинню». Зичимо міцного здоров’я! Нехай для усієї Вашої чудової родини Бог дарує радість, достаток і любов у переможній Україні, в мирному многолітті.

З роси Вам і води, ювілярко! Будьте найщасливішою!

Щиро – друзі з газети «Волинь».

Берегиня, лідерка, подруга, інтелігентка, особистість, людина з відкритим серцем і світлою душею – Тетяна Панасюк.
Берегиня, лідерка, подруга, інтелігентка, особистість, людина з відкритим серцем і світлою душею – Тетяна Панасюк. 
Telegram Channel