Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
«Завдяки хлопцям ми можемо тут спокійно жити і працювати», - волинський водій приємно здивував

Водій автобуса з повагою поставився до родини загиблого Героя.

Волинь-нова

«Завдяки хлопцям ми можемо тут спокійно жити і працювати», - волинський водій приємно здивував

Днями у соціальній мережі фейсбук з’явився щемливий допис, котрий активно обговорюють наші краяни

Лілія Ратушна поділилася історією, яка сталася з нею та її мамою. «Ми часто пишемо про якісь погані випадки і рідко – про хороші», – зазначила дописувачка, вирішивши розповісти про гідний вчинок водія, котрий курсує маршрутом Луцьк–Маневичі –Любешів–Велика Глуша із часом відправлення з обласного центру об 11.20.

«Мама забула посвідчення, завдяки якому може їхати безкоштовно як мати загиблого Героя. Звісно ж, ми не розраховували отримати якісь пільги й збиралися оплатити 2 квитки. Але коли водій почув, що ми забули посвідчення, він не взяв грошей за проїзд зі словами: «Завдяки хлопцям ми можемо тут спокійно жити і працювати», – написала Лілія Ратушна.

Ця історія вразила дописувачку, адже, за її словами, останнім часом усе частіші випадки, коли і з наявним посвідченням не беруть безкоштовно. І при цьому водії поводяться досить хамовито...

«Але є такі водії, як пан Анатолій, який проявив свою людяність і власним прикладом додав віри в хороших перевізників і водіїв, котрі з шаною та вдячністю ставляться до сімей загиблих воїнів. Отож, як побачите водія Анатолія з автобуса АС7415 – передавайте від мене ще раз вітання», – підсумувала пані Лілія.

А її слова про людяність і толерантність цього водія підтверджують і мешканці Любешівщини у коментарях під дописом: кажуть, пан Анатолій перевозить пасажирів у поліський край уже не один рік, тож  люди знають його та поважають. 

Наталія МУХА.

Реклама Google

Telegram Channel