Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Гороскоп на 4–10 березня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 4–10 березня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Однією з важливих тем тижня буде репутація (те, що про вас говорять інші люди, а також те, як ви можете себе подати). Можливі біль голови або прояви алергії. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Вам вдасться довести, що справжній господар становища – ви самі. А якщо виправите кілька помилок в особистому житті – буде взагалі чудово. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Ваші ідеї принесуть фінансовий прибуток і впевненість у завтрашньому дні. Обережніше з конкурентами. Прояви захворювань, таких як застуда або грип, можуть потребувати від вас додаткової уваги до власного здоров'я». Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Ви можете страждати від нежитю, алергії або депресії. З’явиться додаткове навантаження, однак ви все подолаєте. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Вдалий період для всіх ваших починань, але стримуйте емоції. Не виключені проблеми з нирками, попереком або шкірою. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Вдалий період для всіх ваших починань, але стримуйте емоції. Не виключені проблеми з нирками, попереком або шкірою. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – середа.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Можете виправити помилки, які були допущені у взаєминах із близькими людьми раніше. Не виключені проблеми зі здоров’ям, такі як застуда чи грип. Не сперечайтеся у вихідні! Сприятливий день – понеділок, несприятливий – неділя.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Ваші задуми надихнуть близьких людей і друзів, і вони підтримають вас у всіх починаннях. А сильна сексуальна енергія надасть вам привабливості та пристрасті – скористайтесь цим. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Відчуття втраченої можливості викличе жаль і роздратування. Вихідні краще присвятити домашнім турботам і побутовим питанням. Можливі  головний біль або прояви алергії. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Не дозволяйте втягти себе в авантюру. Легкі гроші і короткі зв’язки – це не те, що вам потрібно. Краще не ухвалювати важливих рішень. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Чудовий час, щоб відкрити в собі несподівані таланти та навчитися чомусь новому. У вихідні поведінка когось із близьких змусить вас замислитися. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Можливо, доведеться принести малу жертву заради чогось більшого, щоб поліпшити матеріальне становище. Приділяйте увагу правильному харчуванню, сну та зміцненню імунітету. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок. 

Реклама Google

Telegram Channel