Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Гороскоп на 8 – 15 квітня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 8 – 15 квітня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Варто подбати про здоров’я, оскільки імунітет – практично на нулі. Зате вже до кінця тижня до вас прийде натхнення і захочеться творити і... любити. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

У кінці тижня можуть виникнути проблеми з тиском і болем у серці. Також не дозволяйте, щоб спиртне вам наливала жінка у зеленому одязі. Сприятливий день – неділя, несприятливий – вівторок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Гороскоп радить бути обережнішими на дорозі і під час спортивних тренувань. Дуже високий шанс розтягувань, травм і переломів. Не носіть важкі речі. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

На початку тижня вас буде мучити головний біль. Вам слід більше відпочивати і не проводити багато часу за комп’ютером. Корисною буде фізична праця на свіжому повітрі. Сприятливий день – субота, несприятливий  – понеділок.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

На цьому тижні найбільш вразливим органом Левів буде шлунок. Відмовтеся від газованих напоїв, смаженої їжі і жирного м’яса. Можуть з’явитися проблеми зі сном. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Жінкам цього знака потрібно звернути увагу на жіноче здоров'я. Особливо важким буде цей тиждень для вагітних. Важливо одягатися по погоді і уникати протягів. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Вам не варто зловживати алкоголем  і влаштовувати перекуси між прийомами їжі. В середині тижня може боліти спина, а ближче до вихідних варто подбати про здоров’я зубів. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Гороскоп радить не напружувати очі і проводити менше часу за комп’ютером. Людям з поганим зором потрібно обов’язково носити окуляри або лінзи. Сприятливий день – субота, несприятливий – четвер.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Операції та медичні обстеження варто відкласти до наступного тижня, а ось масаж і косметологічні процедури будуть корисні зараз. Також бажано відмовитися від спиртного. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Не варто накручувати себе і ставити собі діагноз через інтернет. Ніяке серйозне захворювання вам не загрожує. Можна і по «чуть-чуть» у компанії з друзями. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

На початку тижня вас можуть турбувати спазми, судоми і серцеві болі. Також можливі проблеми з тиском. Вразливими будуть нирки і органи малого таза. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – неділя.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Вам буде корисно провести очищення організму, сісти на дводенну дієту і очистити шкіру. Приділіть більше уваги здоров’ю волосся і зубів. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Telegram Channel