Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
«Понад 40 хвилин качав серце, поки ми чекали на «швидку»

«Григорій був для мене другом та фахівцем із великої літери».

Фото із сайту unian.ua.

«Понад 40 хвилин качав серце, поки ми чекали на «швидку»

Під час концерту Анастасії Приходько у Трускавці сталася біда – на очах у глядачів помер її менеджер Григорій Красницький

Співачка розповіла, що концертна програма на той момент майже добігала кінця, їй залишалося доспівати ще три пісні та вийти на «біс».

Григорій Красницький відповідав за відеоконтент, який транслювали на сцені. На очах у всіх глядачів йому стало зле. На той момент у залі був реаніматолог із Києва, який і кинувся рятувати чоловіка. Він намагався зробити все можливе.

«Понад 40 хвилин качав серце, поки ми чекали на «швидку», яка була тільки одна в місті, і то знаходилася в Дрогобичі. Ми 40 хвилин чекали на «швидку». Є певні обставини, про які я не можу розповідати», – сказала співачка.

Вона додала, що Григорій помер у кареті «швидкої». Після цього команда пережила складний період: тіло Григорія транспортували до Житомира, організували поховання.

Попередньо відомо, що причиною смерті чоловіка став обширний інфаркт. Його поховали 27 березня. Також Анастасія поділилася, що Григорій був для неї другом та фахівцем із великої літери. Вона подякувала людям, які намагалися надати допомогу на концерті.

Наступний захід, який мав відбутися в рамках туру, був перенесений на 14 квітня.

Лія ЛІС.

Читайте також: Відомий волинянин: «У мене було хрещення обстрілами»​.

Реклама Google

Telegram Channel