Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
«Навіть Притула такий збір не відкриє»:  чому Володимира Жогло не взяли до війська

«Та в мене кум – Притула».

Фото із сайту varyaty.novy.tv.

«Навіть Притула такий збір не відкриє»:  чому Володимира Жогло не взяли до війська

Гуморист здобув популярність завдяки шоу «Вар’яти», в якому протягом 10 років розважав українців. Утім, із початку повномасштабного вторгнення життя шоумена, родом із історичної Волині, змінилося

Мав стати священником

Володимир Жогло, він же Жожка (на фото), з дитинства знав, що стане артистом. Він добре співав, закінчив музичну школу по класу скрипки. А перший колектив, у якому виступав Володимир, був церковний хор.

Мама коміка мріяла, аби син став священником, але Жогло покинув рідне селище Млинів у Рівненській області та вирушив до Львова, де навчався в національному університеті імені Івана Франка. Саме в студентські роки майбутній артист і розпочав свою гумористичну кар’єру – у складі команди КВК.

Життя Жогло змінилося у 2009 році, коли він брав участь у проєкті «Чорний Гуцул». Тоді доля його й звела із Сергієм Притулою. Вони одночасно виступали в Чернівцях: Притула був ведучим заходу, а Володимир – у складі

«Чорного Гуцула». І вже у 2010 році Жогло долучився до «Вар’ятів», ставши не лише актором, а й сценаристом. Також Володимир встиг спробувати себе і в ролі актора серіалу «Подорожник».

На передову їздить із концертами

З початку повномасштабного вторгнення гумористична діяльність Жогло зупинилася. Він хотів вступити до лав ЗСУ, утім, йому відмовили. За словами шоумена, він проходив військово-лікарську комісію та є солдатом у запасі.

Військкомат вважає знаменитість тимчасово непридатним за станом здоров'я.

Після цього Володимир поринув з головою у волонтерство й всіляко допомагає нашим військовим, закриваючи збори. Крім того, Жогло постійно їздить із концертами до військових на передову, де жартує над своєю вагою і тим, що ніяк не може воювати.

«Ми кажемо: «Уявіть, Жогло потрапляє в одну з бригад. Сидить комбат і такий: «Ну добре, розгрузка. Де ми бронік такий знайдемо?». Я кажу: «Та в мене кум – Притула». А він каже: «Навіть Притула такий збір не відкриє»... :)

«Жогло був би унікальним снайпером. Не через те що добре стріляє, а тому що може 18 годин нерухомо лежати», – кепкує Володимир.

Володимира Жогло сьогодні знають, як ведучого програми «Солов’їне шоу». Крім того, гуморист гастролює українськими містами зі своїм проєктом «ТеСАМеШоу».

До речі, у 2020 році Володимир одружився з дівчиною на ім’я Ірина. Цього ж року в подружжя народився син Остап. Зіркова родина мешкає у Львові.

Лія ЛІС.

Реклама Google

Telegram Channel