Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Хлопець покинув кохану, бо вона... набрала вагу

Перестала приймати протизаплідні пігулки – і вага тіла почала «танути».

Фотоколаж із сайту volyn.com.ua.

Хлопець покинув кохану, бо вона... набрала вагу

Дівчина не розчарувалась – і... кардинально схудла. Аж на 45 кілограмів!

Пані, яка не назвала свого імені, розповіла на популярному форумі, що почала набирати вагу, коли перебувала у стосунках зі своїм уже колишнім хлопцем, і, попри всі зусилля, не змогла повернутися до свого «нормального» розміру.

Вона покращила свій раціон харчування і почала ходити в спортзал, але, за її словами, нічого не допомогло.

«Я набрала чималу вагу, коли була з ним. І він дуже наполягав на тому, щоб я схудла. Стала ходити в спортзал, краще харчувалася, робила все, що могла, але навіть тоді найкраще, що змогла зробити – зупинити набір ваги. Це було пекло, і я відчувала, що моє тіло не належить мені – я ненавиділа його», – зізналася дівчина.

Користувачка додала, що через дев’ять місяців хлопець пішов від неї, аргументуючи розрив стосунків тим, що вона його більше не приваб­лювала.

Після закінчення роману, жінка припинила приймати протизаплідні засоби – і була приголомшена, побачивши, наскільки вона схудла, завдяки цій простій зміні!

«Це було пекло, і я відчувала, що моє тіло не належить мені – я ненавиділа його», – зізналася дівчина.

«Я втратила майже 45 кілограмів за кілька місяців. Ніколи раніше не відчувала збільшення ваги на цих протизаплідних засобах, але мій лікар сказав, що побічний ефект, мабуть, просто розвинувся через їх тривале застосування. Я знову почуваюся чудово і була щасливою, поки мій колишній не дізнався про схуднення», – зазначила жінка.

Відтоді її колишній хлопець «розриває» її телефон і каже, що почувається «зрадженим». Запитує, чому він не був достатньо вагомою причиною для схуднення?

«У якому світі він має право злитися на те, який вигляд має моє тіло через пів року після нашого розриву? Це – повна дурня. Я просто заблокувала його, номер, нічого не відповівши, і спробувала рухатися далі. Але один з його друзів запитав, чи хочу я з ним поговорити, тому що він був «дуже розбитий» через це. Чому це моя проблема? Він вирішив не бути ні моїм хлопцем, ні моїм другом, він був тим, хто кинув мене, стер із лиця землі, і чомусь я – погана – через те, що з’ясувала проблему зі здоров’ям, яка мучила мене цілий рік?», – цитує дівчину life.24tv.ua.

У відповідь на її допис один користувач написав: «Заблокувати його номер було правильним рішенням. Він намагається зробити вашу втрату ваги... думками про нього».

Інша людина додала, що «він – невдаха», а ще один користувач написав: «Ти схудла одразу на 135 кілограмів. 45 кіло – з твого тіла і 90 – твого хлопця».

Читайте також: «14 квітня: яке сьогодні свято й що не можна робити».

Реклама Google

Telegram Channel