Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Козловський зізнався, що «пішов стопами Ірини Білик»

«Син – моє чудо сьогодні».

Фото з instagram-каналу Віталія КОЗЛОВСЬКОГО.

Козловський зізнався, що «пішов стопами Ірини Білик»

У 2004 році першу пісню мовою окупанта йому запропонував заспівати продюсер Юрій Нікітін. За словами Віталія, той хотів виступати з україномовними треками, однак у проєкті «Шанс» він потрапив до рук Нікітіна, який піддався «правилам тогочасного ринку»

«Я був таким молодим музичним активістом, і мені подобалися саме українська пісня, музика. То був мій вибір. Коли ж вибирали пісню, мені намагалися дати щось російське, але я принципово дотримувався позиції, що співатиму тільки українською. У програмі «Шанс» мене віддали до рук продюсеру Юрію Нікітіну. Ну, так диктував ринок. Такі були правила на той момент»,– розповів артист.

Спочатку Нікітін все ж запитав побажання Козловського. Віталій знову відповів, що хоче виконувати українською, водночас Юрій наполіг, що «треба спробувати заспівати і російською мовою». За словами Козловського, він ще «був дитиною», тому й зламався.

До речі, окрім Віталія Козловського, ще Ірина Білик активно записувала на той час пісні російською. Артистка, яка у 1990-ті один за одним випускала україномовні хіти, почала презентувати перші російськомовні треки. «Він (Юрій Нікітін. – Ред.) мені ще в приклад сказав: «Ось Білик, дивись, завжди співала українською, і я їй так само сказав «Давай спробуємо заспівати пісню «Сніг», і дивися, як вона зайшла. Це її суперхіт». Тому і я на це погодився», – зізнався співак, який, до речі, після мобілізації перебуває в лавах ЗСУ.

P.S. «Нещодавно Україна отримала «Оскар», й ім’я мого сина було на вустах мільйонів людей. Я придумав. Колись давно був у гостях в Італії у мами, і там одна українка назвала свого синочка Оскар. Я – людина, яка співає, і сприймає фонетикою. Це ім’я означає «божественний», і мені це запало в душу, бо я його раніше асоціював з нагородою в Голлівуді, а тут відзначив, що це дуже гарне ім’я», – зізнався Віталій Козловський в інтерв’ю Раміні

Есхакзай і опублікував у мережі спільне фото з дружиною Юлією Бакуменко  і синочком.

Лія ЛІС.

Telegram Channel