Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Другокласник врятував себе  і собаку під час вибуху  в будинку

Про Сашка Ізієва тепер говорить уся країна.

Фото із сайту unian.net.

Другокласник врятував себе і собаку під час вибуху в будинку

Учень із Білої Церкви діяв швидко та сміливо

Про це повідомили в ліцеї «Перша Білоцерківська гімназія». Крім того, хлопець ще й врятував свого собаку. «Зараз ми живемо у час, коли кожному треба вміти швидко надати допомогу як собі, так й іншому, оперативно, у разі небезпеки зреагувати й ухвалити правильне рішення порятунку. Інколи дорослим треба повчитися у дітей кмітливості та вмінню правильно вчинити у небезпечній ситуації. Пишаємося, що в нашій гімназії навчається в 2-А класі маленький герой і рятівник Ізієв Олександр (на фото). Саме цей хлопчик зумів зорієнтуватися і врятуватися під час вибуху та пожежі в сусідній квартирі у будинку за адресою провулок Грузинський», – розповіли в гімназії.

Вибух стався у п’ятиповерхівці. Перебуваючи сам удома в заблокованій квартирі, хлопчик ухвалив швидке рішення переміститися в іншу кімнату. Він замкнувся там, а потім за допомогою рушників, які перед тим намочив,  закрив усі щілини дверей, щоб до приміщення не потрапляв дим.  Тепло одягнувся,, відчинив вікно, аби можна було покликати на допомогу, і дочекався бійців ДСНС.

«Завдяки пожежникам  школяр згодом вийшов із пошкодженого вибухом будинку і врятував свого собаку. Вчинок Олександра ще раз говорить про його сміливість, кмітливість і вміння швидко діяти, щоб врятувати своє життя і життя свого чотирилапого друга», – наголосили в навчальному закладі.

Ліна ВОГОНЬ.

Читайте також: Незагойна рана Волині: «Наш тато застрелить путіна – і ми будемо жити, як колись».

Реклама Google

Telegram Channel