Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Попит на волинські підшипники перевищив пропозицію!»

Володимир Цибульський: «Українці не мають права опускати руки!»

Фото видання «Конкурент».

Волинь-нова

«Попит на волинські підшипники перевищив пропозицію!»

Таку приємну новину нам повідомив Володимир Цибульський — ​генеральний директор одного з найбільш потужних підприємств краю «СКФ Україна» (публічне), який також очолює обласне об’єднання організацій роботодавців

Сьогодні «СКФ Україна» своєю діяльністю підтверджує, що наша країна як товаровиробник може заявити про себе в усьому світі. Керівник цього товариства неодноразово на сторінках нашого часопису розповідав, що заважає підприємствам в Україні стати прибутковими й успішними, давав деякі рецепти, як цього досягнути.

Найперше — ​змінити психологію людей у ставленні до роботи й усвідомленні власної значимості у виробничих справах. Працівники повинні відчувати до себе повагу з боку тих, хто ними керує. Мають зрозуміти, що від них залежить багато. Тоді й з’явиться мотивація до праці.

Позиція керівника — ​в Україні потрібні інвестори, які приносять не лише гроші, а й дають знання, розвивають персонал.

Власне, якраз зміна психології колективу й забезпечила успішний розвиток товариства. Позиція керівника — ​в Україні потрібні інвестори, які приносять не лише гроші, а й дають знання, розвивають персонал. Партнерами «СКФ Україна» є ті фірми, на які волиняни не змогли б вийти самі без іміджу корпорації «SKF». Саме завдяки відомому бренду споживачами продукції, зокрема роликових конічних підшипників, стали такі знані марки, як німецькі «Volkswagen», «MAN», італійські «Meritor» та «Iveco», шведська «Scania» та інші. Як результат співпраці з ними в році, що минув, вперше за свою історію АТ досягнуло обсягів продажу продукції у 2 млрд гривень. Її експорт становить 96,4 відсотка, найбільший сегмент якого належить, звичайно, Німеччині, що є лідером світового автопрому. Також у 2017–му, на думку Володимира Цибульського, приємно здивувала світова економіка — ​на 3,2 відсотка зріс ВВП, промислове виробництво теж пішло вгору. Це одна з причин того, що попит на волинські підшипники перевищив пропозицію. Є великі сподівання, що ця позитивна тенденція збережеться і в цьому році. За прогнозами авторитетних компаній, очікується ріст виробництва, в тому числі автомобільної техніки, отже, складові до неї будуть потрібні.

Володимира Івановича більше непокоїть, що через недолугу чи невмілу політику вищого керівництва країни вона втрачає міжнародний авторитет і підтримку. І не лише постійних партнерів, а й сусідніх держав. Щомісяця буває за кордоном і зауважує, що про нашу державу або мовчать, або згадують, на жаль, негативно. Але вважає, що вихід є з кожної ситуації — ​ми не маємо права опускати руки. Як приклад — ​вибори нового голови Федерації роботодавців України Дмитра Миколайовича Олійника. Незважаючи на те, що статут організації був виписаний таким чином, що непросто було усунути з посади попереднього керівника — ​Дмитра Фірташа. Тепер суттєво покращилася діяльність федерації, яка здійснює позитивний вплив на урядові рішення, що сприяє зростанню віт­чизняної економіки. І це завдяки Дмитру Олійнику — ​компетентній, політично незаангажованій людині, яка вміє згуртувати всіх і прийняти правильні рішення. Такі керівники можуть сміливо претендувати на найвищі державні пости.

Telegram Channel