Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Думаю, що за крик?  А то жінка радіє, що подарунок від «Волині» виграла!»

Подружжя Кудиб: «На хазяйстві без преси — ніяк».

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА.

«Думаю, що за крик? А то жінка радіє, що подарунок від «Волині» виграла!»

Наталія Кудиба із села Микитичі Устилузької об’єднаної територіальної громади не приховувала емоцій, коли дізналась, що стала володаркою головного призу для річних передплатників «Волині–нової»

—Я кричала «Ура!» так, що прибіг чоловік з іншої кімнати, — сміючись, згадує жінка. — Зателефонувала Світлана, наша листоноша, і повідомила про виграш. Якби дзвонила не вона, то, певно, і не повірила б. Приємно!

Щоб занести подарунок до хати знадобилася допомога сусіда.

 

 А представникам редакції, які вручили подружжю Кудиб новий холодильник «Атлант», було приємно почути, що подарунок дістався нашим давнім і відданим читачам: Олег та Наталія одружились 26 років тому, у той же рік виписали «Волинь» і більше з нею не розлучались.

Для нового холодильника вже й місце вибрали.

 

  — У мене уже звичка виробилась — сідаю обідати, а на столі має бути «Волинь». Поївши, обов’язково мушу погортати газету, — каже Наталія Степанівна. — Батько точнісінько так само робив, певно, від нього передалось.

— «Волинь» — це як третій наш співрозмовник, жінка прочитала — мені розказала, і вже є що обговорити, — сміється чоловік.

Знайомство з новинкою розпочинається з інструкції.

 

Олег та Наталія одружились  26 років тому, у той же рік виписали «Волинь»  і більше з нею не розлучались.

А ми після цих слів одразу ж пропонуємо подружжю ще одного співбесідника — «Цікаву газету на вихідні», «доньку» «Волині», як ми її називаємо. «Цікава газета» — це тижневик, який також можна дешевше виписати у комплекті із «Волинню». Вручаємо Наталії та Олегу кілька примірників нової газети, вони з інтересом її гортають, й одразу ж просять свою листоношу Світлану Малецьку, яка саме зайшла, щоб разом із ними порадіти подарунку, передплатити її вже з квітня. Поштарка радо погоджується.

 — Якби не Світлана, то не знати, чи й мали б ми приз. Вона постійно нагадує про редакційну «лотерею», — каже пані Наталія.

І радіє, коли чує, що під час жеребкування щасливий номер із їхнім листом назвала сама паралімпійська чемпіонка Пхьончхана, ковельчанка Юлія Батенкова–Бауман.

— Читала про неї у «Волині»! Це мужня жінка, передайте їй моє захоплення, а також подяку, що вибрала саме наш лист, — просить вона.

Звісно, передамо, Наталіє Степанівно!

Хто зна, чи отримала б родина холодильник, якби не листоноша Світлана Малецька.

 

   …А тим часом вирушаємо з Микитичів до Луцька і телефонуємо у село Чаква Володимирецького району Рівненської області. Наступний наш маршрут проляже саме в цей населений пункт, адже там живе Юрій Купчишин, якому маємо вручити мікрохвильову піч — головний подарунок для передплатників «Волині–нової» (або її комплекту з «Цікавою газетою») у Рівненській області. Під час телефонної розмови виявилось, що у гості нас чекає …батько дев’ятьох дітей! Будемо поспішати. Репортаж про вручення і про те, як живеться багатодітній родині, читайте вже у найближчих номерах «Волині».

І на завершення : крім цих двох подарунків, є ще 148. Методом жеребкування вони були розподілені між тими нашими передплатниками, які виписали газету одразу на цілий рік і документи про це надіслали у редакцію. Тож якщо ви — річний передплатник, уважно читайте список переможців в одному з наступних номерів, можливо, там є і ваше прізвище.

Якщо ж ви передплатили газету не на 12 місяців, а лише на перше півріччя, — у травні буде жеребкування виграшів і для вас. А орієнтовно у листопаді — ще й для тих, хто випише газету на ІІ півріччя («річники» беруть участь у цих розіграшах аж тричі). Тож передплачуйте «Волинь–нову» та «Цікаву газету», вигравайте подарунки і… будемо знайомитись особисто!

Telegram Channel