Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Антикорупціонера Віталія Шабуніна  облили зеленкою

Генпрокуратура відкрила за цим фактом кримінальну справу.

Фото: unian.ua.

Антикорупціонера Віталія Шабуніна облили зеленкою

Керівнику громадської організації «Центр протидії корупції» дісталося у вівторок під час акції протесту проти нинішньої влади під Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (на фото)

Мітингарі вимагали кримінальної відповідальності для Президента Петра Порошенка і його бізнес–партнерів, а від директора НАБУ Артема Ситника й антикорупційного прокурора Назара Холодницького — звільнитися. Віталій Шабунін старався пояснити протестувальникам, що антикорупційні органи намагаються очистити державу від політиків–хабарників. Однак ті не захотіли слухати, сталася сутичка, після якої в лікарні антикорупціонеру діагностували хімічний опік очей. До слова, під удар протестувальників потрапив і організатор заходу Ілля Ківа: у нього влучили кульки із зеленкою, які не долетіли до Шабуніна.

 Віталій Шабунін старався пояснити протестувальникам, що антикорупційні органи намагаються очистити державу від політиків–хабарників.

Генпрокуратура відкрила за цим фактом кримінальну справу. «Вважаю, що вже час припинити ватну традицію використовувати зеленку проти опонентів. Це не тільки небезпечно для здоров’я, має ознаки кримінального злочину, а й підло», — заявив її очільник Юрій Луценко.

Ірина ПАСІЧНИК

Telegram Channel