Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Нарезонаснішні події в житті краю одним абзацом

Селище Гоща вийшло у фінал ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018». Паралельно з онлайн-голосуванням на сайті agroportal.ua до 16 серпня (включно) члени експертної ради оцінюватимуть села-конкурсанти. Під час підрахунку результатів бали онлайн-голосування та оцінки експертної ради буде зведено до єдиної 50-бальної шкали. Відповідно, максимальний бал для кожного села-конкурсанта за результатами онлайн-голосування – 50, експертної ради – 50. Максимальний бал – 100.

На майже 400 тисяч гривень оштрафували Рівненську службу таксі, за те, що не пустила інспекторів. Про нелегальну працю найманих працівників небайдужі громадяни повідомили управління Держпраці. Однак його фахівців не допустили до виробничих, службових, адміністративних приміщень суб’єкта відвідування, в яких використовують найману працю.

Освітянам Рівненщини полегшили пошук роботи – на сайті головного управління освіти й науки області з’явився розділ «Працевлаштування». Тут поміщатимуть резюме вчителів та освітян, які шукають роботу, а також з’являтимуться вакансії в усіх навчальних закладах краю. Загалом на Рівненщині їх близько 1,2 тисячі: 535 дошкільних, понад 600 – загальної середньої освіти, 19 ПТНЗ та 33 заклади вищої освіти І–ІV рівнів акредитації.

У Сарнах на цвинтарі обкрадають могили. Зокрема, дo пoліції звернулася 61-річнa жінка, заявивши, щo з мoгили її сестри невідoмі зняли брoнзoвий бaрельєф. Злoвмисником виявився рaніше судимий 27-літній місцевий житель, який зізнaвся, щo прoдaв барельєф зa 4800 гривень, а вчинив злoчин, aби підзaрoбити, і витрaтив кoшти нa влaсні пoтреби.

30 засуджених Полицької виправної колонії № 76, що у Володимирецькому районі працевлаштували у  І кварталі цього року. Готувати ув’язнених, які стали на шлях виправлення, до нормального життя починають ще в колонії. Тут можна закінчити школу та отримати фах.

Telegram Channel