Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Володимирі злодія знайшли через 4 години 

Коли правоохоронці на своєму місці.

Фото nv.ua.

У Володимирі злодія знайшли через 4 години 

Написати в газету спонукала подія, що сталася зі мною

Одного травневого дня я  повернувся з лікарні, де пробув майже два тижні (боліли ноги, то мусив підлікуватися). Медики виписали рецепт, щоб удома приймав таблетки. Взяв 35 гривень, поклав на столі і чекав знайомого, який мав піти в аптеку на моє прохання. Та ось дзвінок у двері. Якийсь незнайомець зайшов і з порога сказав: «Дай води напитися». Показав йому, де стоїть кружка, він попив, а заодно побачив гроші — і до них.  Я не розгубився, схопив чоловіка за руку, хотів зупинити. Але він пхнув мене на табуретку і, забравши всі купюри та ще й таблетки, які там лежали, втік. 

Поліцейські — такі молоді люди — взялися за справу й довели її до кінця.

Гроші невеликі пропали. Але справа, як кажуть, у самому факті нахабного відкритого злодійства. Тож я відразу подзвонив у поліцію міста Володимира-Волинського. Десь за хвилин 30 приїхали правоохоронці. Це були, як згодом дізнався, старший оперуповноважений капітан поліції Андрій Кокалюк і старший слідчий райвідділу в такому ж званні Дмитро Родзенюк. Пан Андрій, почувши мою розповідь, зразу сказав, що крадія знайдуть. Хоч, відверто, я засумнівався у швидкому вирішенні цього питання, але сталося справді так: через чотири години правоохоронці привезли чоловіка, який спокусився на мої гроші. Я його впізнав. 

Приємно вразило, що поліцейські — такі молоді люди — взялися за справу й довели її до кінця. Хотілося б, щоб керівництво райвідділу відзначило їхню сумлінну роботу. 

Петро ФЕДЮК, м. Володимир-Волинський. 

Telegram Channel