Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Поміняй цигарку на цукерку

Учасники антинікотинової акції.

Фото з архіву Марти ГОНЧАРУК.

Поміняй цигарку на цукерку

«PRокидайся і PRацюй, PRактикуй і PRогресуй!» — ​під таким девізом проходила практика для студентів 3-Р спеціальності «Діловодство» Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського під керівництвом куратора Ольги Олександрівни Подворнюк

Менеджер зв’язків із громадськістю — ​це людина, яка вивчає, впливає і формує суспільну думку. Цьогоріч на практиці, пов’язаній із нашою додатковою спеціальністю, випала нагода спробувати себе в цій ролі. За перший тиждень ми взяли участь у кількох заходах, присвячених соціальним проблемам. Спільно з Володимир-Волинським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели акцію під назвою «Поміняй нікотин на вітамін». Її метою було спонукати жителів древнього міста позбутися шкідливої звички тютюнопаління, обмінюючи цигарки на сік. Приємно, що багато перехожих охоче погоджувалися на такий обмін, дехто просто так викидав цигарки, а дехто брав сік, але віддавав його діткам. Наступного дня спільно з Червоним Хрестом ми провели акцію «Поміняй цигарку на цукерку» під слоганом «Ми проти куріння — ​ми здорове покоління!»

Приємно, що багато перехожих охоче погоджувалися на такий обмін, дехто просто так викидав цигарки, а дехто брав сік, але віддавав його діткам.

Не забули наші студенти і про Всесвітній день захисту дітей — ​організували свято для наймолодших жителів Володимира-Волинського, під час якого провели опитування «#ЧиТиЗнаєшСвоїПрава?», а малюкам роздавали повітряні кульки та іграшки. Крім того, одним із основних завдань нашої практики була допомога у відкритті Музею реклами, зокрема стенду «Інформація на перетині епох». Ми активно працювали над покращенням експозиції музею і провели кілька екскурсій для студентів коледжу. А 14 червня долучилися до Дня донора, взявши участь у флешмобі «#Коліржиття», відео якого викладено в соціальній мережі «Фейсбук» та спільноті «ПР-клас», у якій також висвітлюються новини про життя наших студентів-діловодів. 

Марта ГОНЧАРУК, 
студентка 3-го курсу Володимир-Волинського педколеджу 
ім. А. Ю. Кримського.

Telegram Channel