Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Незвичне застосування ополіскувача для рота

Універсальний засіб.

Фото: fakty.com.ua.

Незвичне застосування ополіскувача для рота

Він з’явився на нашому споживчому ринку відносно недавно. Тому мало хто знає, що цей засіб можна використовувати не тільки за прямим призначенням, а й у багатьох випадках

Лікування лупи

Після миття волосся шкіру голови потрібно сполоснути розчином, приготованим із води й ополіскувача, взятих у рівних частинах. Лупи стане менше, а сальність волосся після кількох процедур значно зменшиться.

Боротьба з грuбком нігтів

Змішайте оцет і ополіскувач у пропорції 1:1. У приготованому розчині змочіть ватку і покладіть її на ніготь на 3—4 хвилини. Процедуру потрібно повторювати щодня протягом кількох тижнів.

Заміна дезодоранту

Цей засіб ефективно бореться з мікробами й очищає шкіру, запобігаючи неприємним запахам. Змочіть ватний диск у розчині та протріть пахви. Але не використовуйте його, якщо шкіра ушкоджена.

 Ополіскувачем з ароматом ментолу потрібно просто потерти руки — і неприємного запаху від цих продуктів наче й не було.

Обробка ран і пірсингу

Щоб не занести інфекції, paнки від пірсингу потрібно обов’язково обробляти антисептиком. А якщо його вдома нема, скористайтесь ополіскувачем. Також ним можна знезаражувати рани, адже він містить спирт.

Усунення запахів риби і часнику

Ополіскувачем з ароматом ментолу потрібно просто потерти руки — і неприємного запаху від цих продуктів наче й не було.

Дезінфекція зубної щітки

Вона — ідеальне місце для розмноження бактерій. А щоб цього не допускати, залишайте її на ніч у розчині.

Як позбутися свербежу від укусу комах

Аби зняти його, потрібно протерти уражену ділянку шкіри ватою, змоченою в ополіскувачі або зробити компрес на кілька хвилин.

Продовження терміну життя рослин

Живі квіти у вазі довше радуватимуть око, якщо у ємність із водою добавити дві столові ложки ополіскувача. Таким способом можна обробляти кімнатні рослини, щоб уберегти їх від грибка і цвілі. Для цього треба змішати три частини води й одну ополіскувача, перелити розчин у пульверизатор і обприскати рослини.

Telegram Channel