Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Корисні поради волинянам: вибираємо подовжувач

Фото youtube.com.

Корисні поради волинянам: вибираємо подовжувач

Сучасна жінка не уявляє свого життя без різноманітних електроприладів, а для їх використання нам необхідні розетки, які не завжди розміщені там, де потрібно. Встановити нову не так просто, тож виручить подовжувач

На перший погляд, придбати його зовсім не складно. Але якщо не взяти до уваги деяких нюансів, наслідки можуть бути плачевними. Отож аналізуємо.

По–перше, врахуйте, що саме ви підключатимете. Якщо це доволі потужна техніка, то й подовжувач має бути відповідним. Інакше його провід і розетки перегріються, що може спричинити коротке замикання.

Для комп’ютера чи холодильника краще обрати з обмежувачем напруги і фільтрацією перешкод.

По–друге, необхідно правильно вибрати довжину шнура. Провід не повинен висіти в повітрі чи плутатися під ногами. Купуйте такий подовжувач, щоб можна було прокласти його від стаціонарної розетки до місця підключення електроприладів так, аби він не заважав пересуватися.

По–третє, визначтеся, скільки приладів вмикатимете в розетки подовжувача — на стільки гнізд його й обирайте.

Бажано також, щоб він мав загальний вимикач, аби можна було при необхідності вмить відімкнути все.

Якщо збираєтеся підключати прості електроприлади (чайник, праску), то можна обійтися дешевим подовжувачем. Для комп’ютера чи холодильника краще обрати з обмежувачем напруги і фільтрацією перешкод.

Telegram Channel