Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Нема що вдягнути?  Позичте у коханого!

Фото sumissura.com.

Нема що вдягнути? Позичте у коханого!

Якщо ви вже втомилися від одноманітного вбрання і бажаєте чогось новенького та модного, то саме час запозичити речі у свого хлопця. Ну а як носити такий одяг панянкам, ми вам підкажемо

Джинси-бойфренди. Додайте у свій гардероб штани чоловічого крою — такий фасон вільніший, а посадка значно вища, ніж у жіночих моделей. Вони приховують недоліки фігури, роблять образ цікавішим. Носіть такі джинси як зі зручним повсякденним вбранням, так і з більш вишуканим, наприклад із шовковою блузкою.

Об’ємна толстовка. Комфортне, універсальне і практичне худі — ідеальний варіант, коли не знаєш, що одягнути. Толстовка з капюшоном належить до категорії «унісекс», адже підходить як хлопцям, так і дівчатам. Навіть голлівудські зірки часто носять таке вбрання.

Оксфорди. Це жіноче осінньо–весняне взуття, нахабно запозичене і трансформоване з чоловічого гардеробу, зараз на піку популярності. Такий варіант доречний усюди, починаючи з офісу і закінчуючи гучною вечіркою або гостиною у батьків.

Біла сорочка. Класична, з ґудзиками — базовий предмет гардеробу, який надасть гарного вигляду як чоловікові, так і дівчині. Стилісти рекомендують носити сорочку поверх футболки, поєднувати з комбінезонами і сукнями — вибирай свій варіант для модного образу.

Брючний костюм. Це запозичене у чоловіків вбрання робить жінку сексуальною та вишуканою. Такий комплект досить цікавий і комфортний, підійде для офісу, ділової зустрічі, а також може стати відмінною заміною вечірньої сукні.

Telegram Channel