Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
І що ж то за кіт вилазить  із мішка?

«Вам панравіца!» – пообіцяв Зеленський. І люди повірили.

Фото bbc.com.

І що ж то за кіт вилазить із мішка?

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Виборці «переможця ЗЕ» очікують від нього… протилежного

У другому турі президентських виборів комік та шоумен Володимир Зеленський з великим «рахунком» виграв у чинного глави держави Петра Порошенка — 73,22% голосів виборців на 24,45%

Опоненти називають лідера «95 кварталу» через його нечітку позицію у багатьох питаннях «котом у мішку». Але саме це допомогло йому виграти перегони, адже «кандидат ЗЕ» нічого конкретного не обіцяв, і кожен виборець наділив його тими чеснотами, якими хотів. Наприклад, як свідчать соціологи, частина електорату вважає, що Володимир Зеленський упевнено поведе Україну до НАТО, і майже така сама частина інших його виборців виступає за нейтральний статус нашої держави…

У другому турі президентських виборів комік та шоумен Володимир Зеленський з великим «рахунком» виграв у чинного глави держави Петра Порошенка — 73,22% голосів виборців на 24,45%.

Під час дебатів на стадіоні переможець назвав медичну реформу «фігнею», а вже через два дні радник Володимира Зеленського з медичних питань, відомий педіатр Євген Комаровський, запевнив, що реформі, котру проводить Уляна Супрун, нема альтернативи! Тобто, поки що людина, яка зійшла зі сцени і прямує у президентське крісло, лиш знайомиться із державними питаннями, паралельно вивчаючи українську мову, якої за 40 років так і не опанувала.

Як відомо, майбутній український президент тісно пов’язаний із олігархом Ігорем Коломойським, котрий живе в Ізраїлі. Проте журналіст та публіцист Віталій Портніков вважає Зеленського ставлеником не лише опального Коломойського, а всього українського олігархату, вплив якого почав обмежувати Президент Порошенко під тиском Заходу.

На думку Портнікова, олігархи послали Україні сигнал: ми можемо зробити президентом кого захочемо — «хоч коня, хоч шоумена». Хіба не так?

 

Скандал: Будапешт пропонував Варшаві розділити Україну

Депутат польського парламенту від «Громадянської платформи» Славомір Нітрас заявив, що прем’єр–міністр Угорщини Віктор Орбан закликав Варшаву взяти участь у поділі української території після анексії Криму і початку війни на Донбасі

За словами польського політика, його країна відмовилась допомагати розшматовувати нашу державу. Славомір Нітрас також попередив, що угорський прем’єр «прагне переглянути кордони європейських країн, як Путін». На його думку, Угорщина — «дуже небезпечна країна» з великим історичним комплексом, що «мріє про демонтаж» повоєнного порядку.

От чим іще добра об’єднана Європа: якщо в якійсь державі влада злітає з котушок, то інші країни гуртом можуть повернути її на місце.

 

Киянка продала 26 тисяч євро – і потрапила у фільм жахів

Тільки уявіть: жінка прийшла обміняти валюту в офіційний обмінник, віддала працівникові таку величезну суму (близько 800 000 гривень), а далі…

Далі двері за нею зачинилися на магнітний замок, а чолов’яга з її грішми в руках дременув на вулицю! Що робити в такій ситуації? З усіх сил жінка почала кричати, що злодій украв гроші. І сталося чудо. Якісь перехожі не просто почули, а й вирішили втрутитись! Хлопця з краденим скрутили і дочекались поліції. Просто неймовірно.

До речі, задля пограбування цей чоловік і влаштувався на роботу в пункт обміну валют буквально за кілька днів перед тим, як наважився на злочин, за який тепер загримить за ґрати.

 

Відрізав собі палець, бо проголосував «не за ту партію»

Це трапилося в Індії, де зараз відбуваються найбільші у світі вибори

Такі суворі хлопці «по приколу» не голосують…
Такі суворі хлопці «по приколу» не голосують…

 Такого статусу ці перегони заслужили через те, що в них бере участь майже мільярд громадян, а голосування триватиме аж півтора місяця. Цікаво, що в Індії на палець кожного виборця наноситься незмивна фарба, яка свідчить, що громадянин зробив свій вибір. Один чоловік, котрий помилково проголосував не за свою партію, так засмутився, що просто відрізав собі того пальця. Видно, не хотів, щоб він нагадував про зроблену помилку.

Неабиякі пристрасті вирували і на нещодавніх українських виборах. У селі Більськ Рокитнівського району Рівненської області через політику посварилися чоловік і дружина. Та так, що жінка вирішила не випустити свого благовірного з дому, аби той не зміг проголосувати за кандидата у Президенти, який їй не подобався. У відповідь чоловік вчинив цивілізовано — поскаржився на дружину у поліцію!

Цікаво, хто з них за якого політика вболівав?

 

Оце так штраф за шашлик – 27 мільйонів євро

Саме таке покарання можуть присудити двом молодим італійцям, якщо вони будуть визнані винними у виникненні пожежі в районі озера Комо, внаслідок якої згоріло 680 гектарів заповідного лісу

Студенти смажили шашлик за хатою діда одного з них. Але їм не вдалося приборкати вогонь, і полум’я перекинулося на ліс. Через сильний вітер пожежа тривала кілька тижнів, знищено сотні гектарів насаджень. Тепер кожному з молодих людей загрожує штраф по 13,5 мільйона євро. Сума така велика через прийнятий у 2008 році «драконівський» регіональний закон Ломбардії, що стосується лісових пожеж.

«Ясно, що цей дамоклів меч буде висіти над головами не тільки цих двох молодиків, а й їхніх дітей та онуків», – заявив адвокат одного з хлопців. Він додав, що двоє молодих людей «ймовірно, ніколи не зможуть купити будинок, машину, і їхня зарплата буде мізерною».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel