Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 29 квітня — 5 травня

ОВЕН. Не сперечайтеся з начальством. Буде багато сумнівів і проблем, не дозволяйте емоціям керувати вами, зберігайте спокій. Вихідні краще провести у приємній компанії. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Не дратуйтеся через дрібниці, тоді тиждень буде продуктивним. Можете розраховувати на підтримку друзів. Домашні справи вирішуватимуться надто емоційно. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. Не відволікайтесь на дрібниці, звично робіть свою справу. Ваші проекти виявляться затребуваними. Особисте життя порадує силою почуттів і романтикою. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

РАК. Приймайте все так, як воно є, — щось змінити ви нині не в змозі. Тримайте свої плани в таємниці. Творчий порив у вихідні намагайтеся одразу реалізувати — тоді він дасть результат. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ЛЕВ. Тиждень доволі стабільний. Не піддавайтеся зневірі та поганому настрою, не ведіться на провокації. Будьте обережні в укладанні угод, особливо з новими партнерами. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ДІВА. На роботі не хваліться успіхами. Ймовірні непередбачувані зміни в планах, незаплановані зустрічі й складні переговори. Можливі стресові ситуації. Сім’я надихатиме. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕРЕЗИ. Настав час знизити темпи, заспокоїтися і дати собі перепочинок. Вдасться з легкістю вести переговори. Отримаєте багато корисної інформації, будуть вдалими ділові зустрічі. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

СКОРПІОН. Настає період високої творчої та ділової активності, стануть у пригоді ваші працездатність та інтуїція. Ділові партнери не підведуть, але не квапте подій. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

СТРІЛЕЦЬ. Слушна мить для змін до кращого. Не зважайте на старі проблеми — сконцентруйтеся на нових ідеях. Зосередженість і терпіння принесуть успіх. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Розслабтеся й просто сумлінно виконуйте свою роботу. Не створюйте собі зайвих проблем через свою гіпервідповідальність. Будьте уважні у фінансових справах. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Налагодите взаєморозуміння з оточенням — у вашому житті буде більше комфорту й порядку. Ви здатні працювати в хорошому темпі. У вихідні не варто збирати гостей. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

РИБИ. Близькі прислухатимуться до вашої думки, не втратьте можливості вплинути на ситуацію. Зачекайте з нововведеннями. Не соромтеся звертатися по допомогу. Бережіть таємниці. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

Telegram Channel