Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Поліція повернула безхатькові загубленого ручного щура

«Вона мене пам’ятає!»

Фото facebook.com.

Поліція повернула безхатькові загубленого ручного щура

Правоохоронці Сіднея, що в Австралії, віддали 59-річному бездомному чоловікові на ім’я Кріс його пацюка Люсі, якого він загубив два тижні тому

Тварина жила в картонній коробці, яку він зазвичай ставив перед собою на вулиці. Але одного разу, коли чоловік ненадовго відлучився, Люсі раптово зникла. Кріс написав на аркуші паперу оголошення про згубу. Перехожі були настільки цим зворушені, що скоро в соцмережах з’явилися фотографії безхатька з його проханням про допомогу.

Чоловік попросив вибачення у правоохоронців через клопоти і подякував їм за роботу.

Після такої активності громадян підключилась поліція і почала розслідування. Стражі порядку швидко знайшли зниклу тваринку. Виявилося, щура забрала додому одна сердобольна пані, бо думала, що його хтось просто викинув на вулицю. Кріса запросили до поліцейської дільниці, де урочисто повернули його улюбленицю в картонній коробці. На відеозаписі помітно, що безхатько відразу впізнав свою Люсі. «Так, це вона! У неї більмо на оці. І вона пам’ятає мене!» – радіє він.

 

 

Чоловік попросив вибачення у правоохоронців через клопоти і подякував їм за роботу. Ця історія зворушила всю Австралію. До речі, після неї Кріс та його «мишка» трохи побагатшали – люди назбирали для них кілька тисяч тамтешніх доларів.

Василь КІТ.

Telegram Channel