Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
І в орендованій квартирі стане затишно

Фото krasdor.com.ua.

І в орендованій квартирі стане затишно

Обжити її і зробити милою серцю, хоч тимчасовою, але домівкою, можна з допомогою простих бюджетних способів

Приберіть зайве

Сховайте все, що вам не потрібне, в коробку, на антресолі чи в шафи. Звільнена від мотлоху квартира виглядатиме краще.

Змініть забарвлення стін

Якщо господар оселі не заперечує, їх можна перефарбува

Стару оббивку диванів і крісел приховайте за знімним чохлом, гарним покривалом чи замаскуйте пледом.

Зробіть перестановку

Інакше розміщені меблі дають змогу поглянути на інтер’єр по–новому й адаптувати його під ваш стиль життя. Громіздкі речі краще розмістити під стіною, щоб вони візуально займали менше місця, а ось невеликі використати для зонування. Наприклад, диван можна поставити поперек кімнати, відокремивши зону їдальні від вітальні. Для цього слугуватиме й обідній стіл, висунутий з кутка, і книжковий стелаж.

Оновіть меблі

Іноді власник квартири дозволяє це зробити. Реставрувати шафу можна з допомогою плівки–самоклейки. Подряпаний письмовий чи обідній стіл накрийте скляною панеллю, під якою розмістіть відрізок шпалер чи тканини з принтом. Стару оббивку диванів і крісел приховайте за знімним чохлом, гарним покривалом чи замаскуйте пледом.

Інвестуйте в текстиль

Штори, покривала, накидки, знімні сидіння, пледи, декоративні подушки — усе це зробить будь–яку квартиру привабливою за рахунок виразних принтів і відтінків. До того ж вони з легкістю «поїдуть» з вами на нове місце проживання.

Створіть кольоровий акцент

Орендоване житло часто буває безликим. Оживити інтер’єр можна за рахунок кольору. Візьміть за основу фон кімнати і підберіть до нього кілька насичених відтінків, які виконуватимуть роль акцентів.

Купіть сучасні світильники

Ваша кімната має лише одну люстру? Тоді обов’язково доповніть загальне освітлення місцевим за рахунок настільних ламп і торшерів. Це не тільки зробить інтер’єр комфортним і затишним, але й освіжить вигляд приміщення.

Telegram Channel