Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 19–25 серпня

ОВЕН. Краще плисти за течією. Постарайтеся не планувати нічого серйозного. Можна розраховувати на підтримку начальства, але доведеться пристосовуватися до ситуації. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

ТЕЛЕЦЬ. Змиріться з тим, що відбувається: змінити ситуацію вам не під силу. Не приймайте серйозних рішень на емоціях. У вихідні можливі проблеми в сімейному житті. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ. З’явиться шанс отримати те, чого сильно прагнете, навіть не докладаючи особливих зусиль. У діловій сфері також вдасться легко досягти успіху. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

РАК. Налаштуйтеся на рішучі дії, але не ризикуйте. Ретельно аналізуйте ситуацію. Матимете в усьому підтримку близьких, ймовірні хороші звістки, приємні й корисні знайомства. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

ЛЕВ. Не відкладайте важливих справ на роботі. Реально оцінюйте свої можливості і не засмучуйтеся у випадку невдачі. А от від авантюрних планів відмовтеся. Не роздавайте обіцянок. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

ДІВА. Не варто змішувати роботу й дружбу. Постарайтеся не спілкуватися з людьми, які вам неприємні. І взагалі не витрачайте час на порожню балаканину, краще – більше справ. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ТЕРЕЗИ. Сил та енергії додасться, з’явиться можливість скористатися обставинами у своїх інтересах. У вихідні доведеться розбиратися з нагромадженням домашніх справ та сімейних проблем. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

СКОРПІОН. Настає час високої активності і солідних прибутків. Але постарайтеся, щоб робочі питання не ускладнили особисте життя. Вихідні проведіть з родиною на природі. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Зосередьтеся: зараз ви можете вирішити проблеми в професійній сфері, якщо не витрачатимете час і сили на критику інших і жалість до себе. Радьтеся з фахівцем, щоб уберегтися від помилки. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

КОЗЕРІГ. Викиньте з голови все, що не сприяє вашому розвитку. Не чіпляйтеся за старе, від змін ви тільки виграєте. Традиційний підхід до вирішення проблем може виявитися невдалим, перегляньте свої погляди. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

ВОДОЛІЙ. Вдасться знайти нестандартне рішення у складній справі, оригінальний хід отримає схвалення начальства. У вихідні ймовірні зустрічі з друзями, обмін досвідом і враженнями. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

РИБИ. Ймовірні нові професійні успіхи. Не відмовляйтеся від укладання угод, налагодження корисних контактів. Більше спілкуйтеся й не зважайте на незначні проблеми. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel