Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Розбійний напад на фермера

Ах ви ж розбійники!

Ілюстративне фото: cheline.com.ua

Розбійний напад на фермера

20 жовтня невідомі особи у балаклавах, які заїхали на автомобілях, зі зброєю в руках почали погрожувати фізичною розправою власнику фермерського господарства, 41-річному рівнянину та трьом працівникам. Після цього наказали водіям двох транспорт­них засобів, завантажених близько 40 тоннами сої, їхати в напрямку автодороги Київ–Чоп

За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області, зловмисниками виявилися троє молодих чоловіків — жителів обласного центру. У них вилучили рацію, розкладні ножі, травматичні пістолети, балаклави, рукавички. Їх одразу було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У них вилучили рацію, розкладні ножі, травматичні пістолети, балаклави, рукавички.

21 жовтня поліцейські повідомили їм про підозру у вчиненні розбійного нападу та заволодінні транспортними засобами за ч. 4 ст. 187 та ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України. Слідчі Березнівського відділення поліції підготували клопотання до суду про обрання «гангстерам» запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 22 жовтня суд задовольнив це клопотання частково: 24–літнього та на три роки молодшого арештували на 30 діб без права внесення застави, а 22–літнього помістили під цілодобовий домашній арешт із електронним засобом контролю.

Максимальне покарання, яке може загрожувати нападникам, — це позбавлення волі строком до 15 ро­ків із конфіскацією майна.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel