Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Затурцях Локачинського району відбудуться громадські слухання

Запам’ятайте дату: 12 листопада 2019 року.

Фото pinterest.com.

У Затурцях Локачинського району відбудуться громадські слухання

Обговорюватимуть планування території до 2041 року

Повідомлення про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну  оцінку проєкту

1. Повна назва документа державного планування:

СХЕМА ПЛАНУВАННЯ ОКРЕМОЇ ЧАСТИНИ ЛОКАЧИНСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ, НА ЯКІЙ РЕАЛІЗУЮТЬСЯ ПОВНОВАЖЕННЯ ЗАТУРЦІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Схема планування території є планувальною документацією, що розробляється на регіональному рівні у розвиток Генеральної схеми планування території України та визначає принципові вирішення розвитку, планування, забудови, використання територій адміністративно–територіальних одиниць та їх окремих частин. Після затвердження схема планування стане основним інструментом регулювання, планування, забудови території громади.

Мета роботи — створення територіально–планувальних передумов для забезпечення сталого розвитку території громади з урахуванням суспільних, державних, громадських та приватних інтересів.

Основні показники схеми планування території відповідно до завдання розраховані на двадцятирічний період. Вихідні дані — на 01.01.2019 р. Рік закінчення розрахункового терміну — 2041 р.

У звіті про стратегічну екологічну оцінку детального плану території проведена оцінка впливу на складові довкілля (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (небезпека для здоров’я населення, соціально–економічні наслідки, поводження з відходами тощо).

 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Локачинська районна державна адміністрація Волинської області.

 

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається з 28 жовтня по 28 листопада 2019 р.;

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості надаються у письмовому та електронному вигляді;

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): громадські слухання щодо врахування громадських інтересів відбудуться 12 листопада 2019 року в приміщенні Локачинської районної державної адміністрації;

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів відбудуться 12 листопада 2019 року в приміщенні Локачинської районної державної адміністрації.

г) орган, від якого можна отримати інформацію, та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Локачинська районна державна адміністрація — 45500, смт Локачі (274), вул. Миру, 37, факс 21372, e mail: [email protected];

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси і строки подання зауважень і пропозицій: Локачинська районна державна адміністрація — 45500, смт Локачі (274), вул. Миру, 37, факс 21372, e mail: [email protected].

 

Строки подання зауважень та пропозицій: до 28 листопада 2019 р. включно. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Telegram Channel