Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Наталя Могилевська зізналася, що закохана, і розповіла про свою зайву вагу

Фото ukr.media.

Наталя Могилевська зізналася, що закохана, і розповіла про свою зайву вагу

Проте 44-річна співачка поки не наважується називати ім’я свого хлопця

«Я закохана. Мені поки нема що сказати, бо щастя любить тишу, — заявила Наталія Могилевська (на фото) в інтерв’ю «Слава+». — По–друге, стосунки повинні визріти. Коли ми тільки знайомимося, нам багато чого здається, але життя потім усе ставить на свої місця. Тому я б почекала».

Могилевська зізналася, що найважча риса її характеру — це те, що вона дуже запальна і часто не може себе контролювати. Однак разом із тим Наталія зауважила, що дуже ніжна. «Мій чоловік мені каже, що мені ніхто ніколи не говорив таких жорстких слів, як ти, навіть мій найближчий друг. Але і стільки ніжності я ніколи в житті не відчував. І жодна жінка мені не говорила і так мною не захоплювалася», — поділилася Могилевська.

Співачка у програмі «Ранок з Україною» на всю країну оголосила, що «готова стати мамою».

Крім того, Наталія розповіла, що продовжує щодня танцювати, і зараз навіть танцює краще, ніж два роки тому на проєкті «Танці з зірками». Але при всьому цьому вона має 8 зайвих кіло.

Зазначимо, що не більш як місяць тому співачка у програмі «Ранок з Україною» на всю країну оголосила, що «готова стати мамою». «Раніше ніколи того не хотіла, хоча багато разів була можливість — тоді я не відчувала, що готова», — сказала артистка. Причому, буде це вагітність, всиновлення чи сурогатне материнство, їй байдуже.

До речі

Могилевська категорично не схвалює «сексу для здоров’я». Вона вірить у те, що жінка має бути цнотливою і всю свою енергію віддавати одному чоловіку.

Лія ЛІС.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel