Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Після першого побачення сказала мамі, що таких людей, як він, ще не зустрічала!

Найкрасивіша співачка мріє, щоб син нею пишався, і ревнує чоловіка до фанаток.

Фото viva.ua.

Після першого побачення сказала мамі, що таких людей, як він, ще не зустрічала!

21-річна філологиня-фольклористка зі звичайної київської родини заснувала з чоловіком музичний гурт The Hardkiss, який має мільйони прихильників, а почалося все з одного інтерв’ю, що створило спочатку сім’ю, а потім — нову українську музику

Юлія Головань (сценічне псевдо — Юлія Саніна) народилася в столиці, в родині музикантів, і на сцені вже з 3 років. Співала в дитячих шоу, сольно та у складі джазового біг–бенду, закінчила музичну школу джазового та естрадного мистецтва, а потім… вступила до Київського національного університету ім. Тараса Шевченка на філологічний факультет і отримала диплом фольклориста. Каже, любила усілякі легенди, народні пісні… А ще під час навчання захопилась журналістикою. Якось треба було зробити інтерв’ю для студентської газети з людиною, яка працює на телебаченні. Валерій Бебко, він тоді працював на «МТV Україна», значився у неї в друзях у соцмережі. Хоч особисто ніколи не були знайомі, написала йому.

Гурт The Hardkiss збирає шалену кількість прихильників.
Гурт The Hardkiss збирає шалену кількість прихильників.

 — Тепер, знаючи Вала і те, як він терпіти не може давати інтерв’ю, я не уявляю, як він погодився, — дивується Юлія, — тим паче для студентки!

Домовлялися про годину, а проговорили п’ять. Він запізнився на побачення зі своєю дівчиною. І вже взагалі з нею не зустрівся — почав зустрічатися з Юлею. Вони побачились наступного дня, і ще через день, а за тиждень хлопець познайомив дівчину зі своєю родиною. Так усе й закрутилося. Вал знав, що Юля займається вокалом. Але вона на цьому не акцентувала, щоб, не дай Боже, не подумав, що закрутила з ним, бо він працює на MTV. Приблизно через пів року і він зізнався, що мріє займатися музикою, а не сидіти в офісі. І вони стали разом щось вигадувати, креативити. Зрештою, Вал звільнився з телеканалу, і вони розпочали шлях під назвою The Hardkiss. Спочатку (у 2011–му) Юлія Саніна та Валерій Бебко створили російськомовний поп–дует Val & Sanina. Записали пробне відео та пару пісень. Одна з них — «Любовь настала» на слова Роберта Рождественського та музику Раймонда Паулса. Дівчина тоді закінчувала університет. Розуміли: варто робити щось таке, що буде близьке, приноситиме задоволення. Мріяли творити сучасну музику. Вал навчався такому в Лондоні, а Юлія хотіла внести й фольклорні мотиви. Вони шукали себе. Удвох їм не було страшно. Основним меседжем стало мистецтво, а не шоу–бізнес.

Юлія зізнається, що не уявляє поруч із собою людину, не пов’язану з музикою. Адже важливо, щоб удома було кому розповісти про свої ідеї, почути справедливу критику чи пораду. Вона покохала Вала за творчість. Це була любов із першого погляду.

Домовлялися про годину, а проговорили п’ять. Він запізнився на побачення зі своєю дівчиною. І вже взагалі з нею не зустрівся — почав зустрічатися з Юлею.

— Після нашої першої зустрічі я прийшла додому і розповіла мамі, що таких людей ще не зустрічала. Таких по–хорошому дивакуватих і захоплених. Удома ми майже не сперечаємось. У кожного є свій простір для розвитку, у кожного своя творча місія і своя зона відповідальності у групі. Тому ми гармонійно доповнюємо одне одного, — розповідає співачка.

Юлія виступала до сьомого місяця вагітності і повернулась на сцену через кілька тижнів після народження сина Данила. Каже, то був класний фітнес. Щоб не ходити на спеціальні заняття для майбутніх мам, давала концерти. Дивно, але свої стосунки пара приховувала, аж поки всі помітили її вагітність. Одружилися вони через два роки після знайомства. Весілля було в українському автентичному стилі. Зараз синочкові вже п’ять.

— Нам хочеться бути для нього взірцевими, класними батьками, якими він міг би пишатися. Коли я тепер виходжу на сцену, думаю, як себе поводити. Раніше трохи більше собі дозволяла, а зараз пам’ятаю про те, що я мама. Хочу, щоб син пишався мною, коли подорослішає, і, можливо, переглядатиме наші виступи, щоб виріс чудовою людиною, яка поважатиме своїх батьків, людей, котрі поряд. І мені дуже хочеться, щоб він захоплювався своєю справою. Байдуже, що обере — творчість, бізнес або медицину, але щоб горів цим так, як ми зараз — музикою. Перше, чого син уже нас навчив, — це любов. Він показав, що можна когось так сильно любити. І навчив нас ще більше любити своїх батьків. Тепер я розумію, що «недоспані ночі» — це не порожні слова.

Незважаючи на те, що в сім’ї все чудово, Юлія зізналася, що дуже ревнує свого чоловіка-красеня, адже у рок–музиканта величезна кількість фанаток.

— Ревнощі у мене викликає абсолютно все: те, як мій коханий подивився на кого–небудь, чи коли дівчата дивляться на нього. Розумію, що переживати нема чого — у нас із чоловіком дуже довірливі стосунки, але нічого не можу із собою вдіяти, — каже жінка, яка кілька разів виборювала титул найгарнішої української співачки. Рятує те, що на концерти вони їздять разом, і дружина завжди знає, що відбувається у чоловіка в гримерці.

За матеріалами www.wikiwand.com, theukrainians.org, korupciya.com, pink.ua.

Лариса ЗАНЮК


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel