Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На очільника Білого дому балотуватиметься кандидат, син якого воював за Україну

Роберт Френсіс Кеннеді-молодший заради рейтингів готовий бути так званим «голубом миру»...

Фотоколаж із сайту 24 tv.ua.

На очільника Білого дому балотуватиметься кандидат, син якого воював за Україну

Роберт Кеннеді-молодший оголосив про участь у президентських виборах 2024 року у США від Демократичної партії. У своїй промові він заявив, що його син брав участь у Харківському контрнаступі ЗСУ. Проте «мирні» пропозиції кандидата навряд чи сподобаються українцям

69-річний Роберт Френсіс Кеннеді-молодший є племінником колишнього президента США Джона Кеннеді й сином колишнього генпрокурора США і вбитого у 1968 році кандидата в президенти Роберта Кеннеді.

Під час свого виступу в Бостоні Френсіс Кеннеді-молодший фактично закликав Вашингтон дистанціюватись від війни в Україні. Він заявив, що уряд США має чітко пояснити, чому Штати надають допомогу Києву. Мовляв, не в національних інтересах Америки «підштовхувати росію ближче до Китаю», а також втягувати США у те, що «може призвести до обміну ядерними ударами». Фактично, він хоче заплатити окупацією України і життями українців за нібито «мир». Ну, таких цинічних «голубів миру», які не відрізняють жертву від агресора, не бракує в багатьох країнах...

За словами 69-річного Кеннеді-молодшого, не в національних інтересах Америки «підштовхувати росію ближче до Китаю», а також втягувати США у те, що «може призвести до обміну ядерними ударами».

Водночас Кеннеді-молодший заявив: «Ми перебуваємо в Україні з правильних причин… Ми перебуваємо там через наше співчуття до українського народу, який зазнав жорсткого поводження, незаконного вторгнення. Мій син Коннор (обоє на фото) ‒ я пишаюся ним ‒ вступив до Інтернаціонального легіону й воював в Україні під час Харківського наступу як кулеметник у групі спецпризначенців».

Але, схоже, участь сина у війні на боці України не допомогла політику усвідомити справжні цілі москви. Адже Кеннеді-молодший наївно мріє: «ми запропонуємо відвести наші війська і ядерні ракети від кордонів росії» ‒ і це нібито спонукає москву вивести свою армію з України, а «миротворці ООН гарантуватимуть мир у східних регіонах країни».

Як можна бути таким політично сліпим? Та нікуди росіяни не підуть, якщо їх звідти не вибити!..

До речі

Син Роберта Кеннеді-молодшого Коннор торік 14 жовтня написав у соціальній мережі, що побував на війні в Україні у складі Інтернаціонального легіону. «Я не мав військового досвіду і не був точним стрільцем, але я міг носити важкі речі й швидко навчався. Я також був готовий померти там. Згодом мене погодилися відрядити на північно-східний фронт. Мій час в Україні був недовгим, але я багато чого побачив і відчув. Мені сподобалося бути солдатом більше, ніж я очікував. Це жахливо. Але життя просте, і винагорода за відвагу й добрі вчинки суттєві. Мої друзі знають, чому я повернувся додому».

Читайте також: «Порошенко у Польщі закликав не блокувати аграрний експорт, який наповнює бюджет України (Фото, відео)»

Реклама Google

Telegram Channel