Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Колишня дівчина Кличка зізналась, що алкоголічка

Донька Володимира Кличка Кайя-Євдокія із актором Віллом Паттоном (ліворуч) і татом – маму вона бачить дуже рідко.

Фото із сайту segodnya.ua.

Колишня дівчина Кличка зізналась, що алкоголічка

33-річна зірка Голлівуду та колишня дівчина українського боксера Володимира Кличка Хейден Панеттьєр відверто розповіла, що почала зловживати спиртним ще у 20 років після успішної ролі у серіалі «Нешвілл»

«Багато людей з мого оточення вчили мене, як жити, – розповіла Хейден Панеттьєр у відвертому інтерв’ю виданню «Жіноче здоров’я». – Але я сама хотіла приймати рішення, і алкоголь став ніби моїм актом непокори… Проте горілка допомагає почуватися краще в момент сп’яніння, але наступного дня ваш стан ще гірший, і ви п’єте знову і знову».

Після появи на світ у 2014 році спільної з Кличком дочки Кайї американка пережила післяпологову депресію та… продовжувала пити по-чорному. Щоб побороти гнітючий психологічний стан, медики запропонували їй ліки. Щоб їх приймати, треба було відмовитись від спиртного. Однак Хейден відмовилась від ліків. А потім фактично і від доньки, виховання якої повністю лягло на плечі Володимира.

Зрештою, залежність привела зірку в плачевний стан. Вона потовстіла, очі пожовтіли, почалися проблеми з печінкою, а волосся стало випадати цілими жмутами.

Зрештою, залежність привела зірку в плачевний стан. Вона потовстіла, очі пожовтіли, почалися проблеми з печінкою, а волосся стало випадати цілими жмутами. Далі були 8 місяців у реабілітаційному центрі, які, сподіваються прихильники акторки, допомогли їй вирватись із залежності. Принаймні вона нарешті вперше за 4 роки знялась у фільмі. І почала дбати про свою зовнішність. Навіть, зізналась, провела операцію зі зменшення грудей. «Я не думаю, що є щось погане в тому, що хтось хоче змінитися, якщо це допоможе почуватися впевненіше. Це все, що я можу сказати. Моя впевненість повернулася», – розповіла Хейден.

Нагадаємо, що дочка Володимира Кличка та Хейден Панеттьєр народилася 9 грудня 2014 року. Коли дитині було три роки, пара розлучилася. Кайя-Євдокія (Євдокією звали бабусю братів Кличків), яку хрестили у Києво-Печерській лаврі, залишилася жити з батьком.

Порівняйте, якою Хайден Панеттьєр стала після зловживання алкоголем (на фото у кружку).
Порівняйте, якою Хайден Панеттьєр стала після зловживання алкоголем (на фото у кружку). 

Читайте також: Екснаречена Кличка Гайден Панеттьєрі розсекретила, де перебуває їхня 8-річна донька.

Реклама Google
 

Telegram Channel