Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Задушив, бо не хотіла приймати ліки...»

«Я ремонтував, а потім вона знову все ламала. Ну, у мене й не витримали нерви...»

Фотоколаж із сайту vitatv.com.

«Задушив, бо не хотіла приймати ліки...»

У приватній клініці дві доби приховували факт смерті 42-річної пацієнтки

Абсолютно дикий випадок трапився в одному із медзакладів Вінницької області. Там медичний працівник задушив жінку, яку доглядав у лікарні. Як пояснили у поліції, між пацієнткою та медиком відбувалися постійні конфлікти, і одного разу чоловік не витримав...

– У жінки, яка лікувалася у цій приватній клініці, була алкогольна залежність. Звичайно, пити спиртне їй там не дозволяли, через що пацієнтка буквально лютувала, – розповіли правоохоронці.

Сам 47-річний медичний працівник на допиті так пояснив свій вчинок:

– Ми мали постійні конфлікти. Вона не хотіла лікуватись, відмовлялася приймати ліки, ігнорувала медичні процедури. Постійно просила принести їй чогось випити. Коли ж казав, що спиртного їй не можна, вона починала трощити меблі, медичне обладнання. Я ремонтував, а потім вона знову все ламала. Ну, у мене й не витримали нерви.

Постійно просила принести їй чогось випити. Коли ж казав, що спиртного їй не можна, вона починала ламати меблі, медичне обладнання.

Цікаво, що чоловікові якимось чином майже дві доби вдавалося приховувати факт смерті своєї підопічної. І лише після того, як тіло пацієнтки вже задерев’яніло, він сам повідомив у поліцію, що жінка померла. Каже, що сподівався на те, що на тілі, яке задубіло, експертам не вдасться виявити сліди механічної асфіксії.

Наразі медпрацівника заарештовано на 60 діб без права виходу під заставу. Якщо його провину буде доведено, то чоловікові загрожує покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Тим часом

А ось житель Тульчинського району (також Вінницької області) задушив свою дружину. Намагаючись приховати вбивство співмешканки, яке він вчинив ще у жовтні минулого року, та уникнути відповідальності, 42-літній чоловік вивіз тіло жінки до лісу, де й закопав. Майже пів року зловмисник розповідав усім, що дружина пішла від нього і вони разом більше не живуть. Навіть після виявлення тіла він продовжував заперечувати причетність до її смерті і розповідав свою версію зникнення жінки. 

Михайло СЕРГУШЕВ, fakty.ua.

Telegram Channel