Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Прем’єр-міністр Канади розлучається з дружиною після 18 років шлюбу

А їх усі вважали ідеальною сім’єю...

Фотоколаж із сайту giavred.info.

Прем’єр-міністр Канади розлучається з дружиною після 18 років шлюбу

Джастін Трюдо та його дружина Софі заявили, що більше не хочуть бути разом

Вони одружилися у травні 2005-го, мають трьох дітей: 15-річного сина Ксав’є, 14-літню дочку Еллу-Грейс та 9-річного сина Адріана. У 2020-му, вітаючи дружину із 15-літтям їхнього весілля, Трюдо заявив: «Ти моя опора, моя партнерка та мій найкращий друг».

Канадські ЗМІ тепер нагадують, що батько Джастіна, П’єр Трюдо, колишній прем’єр-міністр країни, теж розлучився зі своєю дружиною Маргарет, коли був при владі, – у 1977-му.

Джастіну Трюдо 51 рік, його дружині Софі 48. Трюдо став прем’єром у 2015-му. З того часу він не раз підкреслював, наскільки важлива для нього сім’я. Очевидно, що розлучення стало для нього найсерйознішою особистою кризою, відколи він перебуває при владі. «Софі та я хотіли б поділитися тим фактом, що після багатьох змістовних і важких розмов ми вирішили розлучитися», – написав Трюдо в інстаграмі. Його дружина розмістила таке саме повідомлення у своєму акаунті.

«Софі та я хотіли б поділитися тим фактом, що після багатьох змістовних і важких розмов ми вирішили розлучитися», – написав Трюдо в інстаграмі.

Причина поки що не відома, проте, як припускають ЗМІ, Софі проти того, щоб Джастін знову боровся за посаду голови уряду. Чергові парламентські вибори у Канаді мають відбутися у жовтні 2025-го. На думку дружини Трюдо, 10 років при владі – цілком достатньо.

Подружжя Трюдо було однією з найпопулярніших пар серед політиків світового рівня. У жовтні 2015-го американська газета The New York Post назвала Софі «найгарячішою першою леді у світі».

Однак останніми роками пані Трюдо помітно скоротила кількість спільних із чоловіком появ на публіці. Ознаки проблем у родині були очевидні. У річницю їхнього весілля торік Софі написала в інстаграмі: «Ми пережили сонячні дні, сильні шторми та все, що між ними, і це ще не кінець».

Лія ЛІС.

Реклама Google

Telegram Channel