Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Зеленський уже давно не є самостійним керівником

Юрій Бутусов завжди напряму говорить Володимиру Зеленському все, що думає.

Фото із сайту segodnya.ua.

Зеленський уже давно не є самостійним керівником

Замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні вже давно ухвалює Єрмак

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова Офісу Президента Андрій Єрмак.

Сам Президент Володимир Зеленський до цього рейтингу не потрапив, і ми розуміємо чому, – Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні вже давно ухвалює Єрмак.

За «політичну діяльність» Зеленський відправив Залужного послом у Британію, але Єрмака за таке Зеленський нікуди відправити не посміє – бо Єрмак йому цього не дозволить.

Для нас великий ризик, що Єрмак – політичний авантюрист, тісно пов’язаний із рф, який «дахує» найбрудніші корупційні схеми у владі, суддів, силовиків, митницю, податкову, фактично вирішує долю країни у таких важливих питаннях. Саме він брехав усій країні про всеосяжне перемир’я, а фактично діяв в інтересах росії, системно зриваючи підготовку до війни, усі оборонні заходи.

Безвольний та несамостійний Зеленський при всесильному «сірому кардиналі» Єрмаку – це повна імпотенція та безвідповідальність влади, і у новому рейтингу Time це бачить увесь світ. 

Юрій БУТУСОВ, головний редактор Цензор.нет, військовий журналіст, експерт.

Читайте також: Священнослужитель із Волині: «Зійшов» чи «не зійшов»? – «Зійшов!» – «Ну, значить – ще рік кінця світу не буде»....

Реклама Google

Telegram Channel