Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Не Зеленський: українець потрапив до cотні найвпливовіших у світі

У переліку відсутні порядкові номери чи інші числові показники, але першою йде стаття про Юлію Навальну – дружину померлого російського опозиціонера Олексія Навального. Матеріал винесено на обкладинку журналу.

Фото із сайту ukr.net.

Не Зеленський: українець потрапив до cотні найвпливовіших у світі

За версією популярного американського журналу Time («Тайм» – час), керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак є наймогутнішим лідером у нашій країні. Сам глава держави у список не потрапив, хоча у 2022 році читачі цього видання визнали саме Володимира Зеленського найвпливовішою людиною планети

Андрія Єрмака, якого називають «сірим кардиналом» або ж «завгоспом» Зеленського, у журналі представив колишній генеральний секретар НАТО Андерс  Фог Расмуссен. Він написав, що у «великий момент для України та демократії Андрій Єрмак не лише виконує роль рішучого лідера, але й довів, що він є таким лідером». З моменту повномасштабного вторгнення він доносив послання Зеленського до світу, створюючи потужну мережу друзів України, від Заходу до Глобального Півдня, об’єднуючи їх навколо різних питань – від санкцій до екології, зазначив Расмуссен. Він додав, що «бачив це на власні очі» під час роботи над гарантіями безпеки для України, яка «призвела до створення «павутини» двосторонніх угод із союзниками».

Українці дещо спантеличені таким вибором експертів журналу. Звісно, про відчутний вплив Єрмака на українську політику відомо давно. Але «Тайм» вирішив, що він не просто впливає, а приймає ключові рішення в державі. Тобто, є фактичним президентом. З чим, звісно, можна посперечатись. Хоча б тому, що таким впливовим він став з волі самого Зеленського.

«Тайм» вирішив, що Андрій Єрмак не просто впливає, а приймає ключові рішення в державі. Тобто, є фактичним президентом.

Тим часом сам Андрій Єрмак не пропустив таку новину повз вуха. Він звернувся із подякою до журналу:  

«Дякую Time. Але я переконаний, що в цьому списку мають бути такі люди, як Дмитро Коцюбайло, Павло Петриченко, Олексій Чубашев, Андрій Пільщиков «Джус», Владислава Черних «Аїда» та інші наші герої. Кожен, хто загинув за Україну і свободу. Кожен з них віддав життя за те, щоб наш героїчний народ міг продовжувати свою боротьбу за незалежність». 

Єрмак також наголосив, що сили оборони та народ України мають бути у журналі Time. «Я ж можу лише пишатися, що є частиною цього народу. Вважаю, відзнака Time є оцінкою роботи всієї команди Президента Зеленського, працювати в якій для мене – велика честь», – резюмував він.

Ось так. А коли українці дружно голосували за Зеленського, то про Єрмака навіть не чули…

Наша довідка:

«Тайм» (Time) – щотижневий американський журнал зі штаб-квартирою у Нью-Йорку. Одне із найстаріших та найвпливовіших видань у Сполучених Штатах та у світі, зі щотижневим тиражем тільки в США – близько 4 млн примірників. Журнал також має регіональні філії – так зване європейське, тихоокеанське та азійське видання.

Перший номер часопису вийшов 3 березня 1923 року та став першим тижневим журналом у Сполучених Штатах. У  сучасних рекламних кампаніях видавці журналу розшифровують його назву великими літерами TIME, як (The International Magazine of Events) – Міжнародний журнал подій.

Українська інтернет-мережа відреагувала на цю новину «фотожабами».
Українська інтернет-мережа відреагувала на цю новину «фотожабами».

 Читайте також: «Кожен працюючий данець щомісяця віддає нам понад 5000 гривень».

Реклама Google

Telegram Channel