Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
«Українська скабєєва» попросила вибачення

Не виключено, що якось перед президентськими виборами згадають легенду, що «Україною має керувати жінка», і цю пані будуть висувати на гетьманшу.

Фото із сайту uk.wikipedia.org.

«Українська скабєєва» попросила вибачення

19 квітня на ютуб-каналі ведучої каналу «1+1» Наталії Мосейчук було опубліковано відео під заголовком «Фронт посипався. Втрачаємо незалежність»

Це відео – скорочена версія її розмови з Богданом Яременком, Володимиром Фесенком, Максимом Бахматовим та Андрієм Мельником в програмі «Теми з Мосейчук», де обговорювали «найгірші сценарії» для України.

Скріни не горять, пані Наталю...
Скріни не горять, пані Наталю...

  За кілька годин після критики в соцмережах ведуча попросила вибачення  у своїх підписників та в усіх інших, хто вже встиг побачити цей заголовок та обкладинку до відео, та заявила, що це була помилка СММ-ника, якого вже оштрафували:

«Друзі, хочу надати пояснення про обкладинку до відео з заголовком про ситуацію на фронті. Насамперед хочу попросити вибачення перед своїми підписниками та всіма громадянами, що побачили цю обкладинку. Член нашої команди, що відповідає за SMM, припустився помилки. Його було оштрафовано... Як ви могли помітити, ми нещодавно почали публікувати ключові фрагменти з наших ефірів та випусків у формі коротких відео. Цей хлопець лише набивав руку, тому зіграв людський фактор», – оголосила ведуча в соцмережах.

І ви вірите у це виправдання, що роботу «цього хлопця» перед випуском в ефір не перевіряють і «добро» на обкладинку не дає сама авторка програми?

Але ведучим «1+1» просити вибачення перед глядачами – це, як раз плюнути. Таке було вже – і таке ще буде. Інших би давно закрили, звільнили, оштрафували, звинуватили б у «поширенні ІПСО», а тут – навіть пальчиком не погрозять...

Читайте також: Залужний уперше за довгий час засвітився на фото​.

Реклама Google

Telegram Channel