Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Топила 8-річного сина,  «бо немає де жити»

Майбутній оперативник та курсант Харківського національного університету внутрішніх справ Артем Макаров вихопив хлопчика із рук божевільної неньки.

Фото із сайту 24tv.ua.

Топила 8-річного сина, «бо немає де жити»

40-літня жінка, яка днями у Вінниці намагалася втопити у річці маленького сина, кричала, що немає де жити і їй не хочеться жити

Сім’я вважалась добропорядною

Про це в коментарі для ТСН розповіло поінформоване джерело у правоохоронних органах. Не виключено, що жінка може мати психічне відхилення або захворювання. Своєю чергою, в приймальні Вінницького міського центру соціальних служб повідомили, що ця родина ніколи не перебувала на обліку у них. «У цій родині є ще одна дитина, хлопчик, який навчається в 7 класі», – розповіли в центрі соцслужб.

Хлопчик, якого хотіла вбити матір (вона штовхала його у воду, занурювала, намагаючись втопити), перебуває в одній із лікарень і сина навіщає батько.

Наразі, як повідомила речниця поліції Вінницької області Заріна Маєвська, хлопчик, якого хотіла вбити матір (вона штовхала його у воду, занурювала, намагаючись втопити), перебуває в одній із лікарень і сина навіщає батько. «Ця родина не перебувала на обліку як малозабезпечена або як така, що потребувала додаткової підтримки чи уваги. Наразі призначено низку експертиз для визначення осудності жінки. Тобто всі обставини та причини цієї події будуть встановлені під час досудового розслідування», – повідомила нам Заріна Маєвська.

Дитину врятував курсант

Майбутній оперативник, курсант Харківського університету внутрішніх справ Артем Макаров, який врятував хлопчика, розповів, що в той момент проходив повз і коли побачив дитину в небезпеці, одразу побіг рятувати. «Я побачив, як жінка з хлопчиком були у воді. Побіг до них, вона тримала дитину в руках, схопив дитину, жінка не чинила опору. Хлопчик мені сказав, що порізався», – розповів нам Артем Макаров, додаючи, що у того, скоріш за все, стався стрес.

Він дістав дитину з води та передав в руки лікарів, які були викликані на місце події разом із поліціянтами.

Тим часом матір хлопчика наразі за рішенням Вінницького міського суду перебуває в психіатричному закладі. Як повідомила пресслужба цього суду, жінка тепер в умовах, що виключають небезпечну поведінку.

Читайте також: Коли на крики лучанки вибіг сусід, йому до голови приставили пістолет...

Реклама Google

Telegram Channel