Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Василь Вірастюк закрутив роман і став батьком учетверте

У Василя Вірастюка стільки сили, що він ще не раз може стати батьком.

Фото із сайту ukr.media.

Василь Вірастюк закрутив роман і став батьком учетверте

Його нові стосунки почалися, поки дружина була за кордоном з їхніми дітьми

«Виїзд дружини за кордон вважаю зрадою»

49-річний стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, з якою був у шлюбі 15 років, закрутив новий роман (перша дружина Світлана силача трагічно загинула під час сходження лавини на відпочинку в Туреччині. – Ред.). Його дівчиною стала на 11 років молодша Ірина. У пари дев’ять місяців тому народився син, якого назвали Володимиром. Як зізнається нардеп, їхні стосунки зав’язалися просто під час того, як його ексдружина з їхніми дітьми виїхала за кордон під час війни.

«Четвертий син, Володимир. Зараз йому буде дев’ять місяців. У мене нові стосунки більше року. Вони почалися, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там. Вважаю це зрадою. Як то кажуть, клин клином. Бо я той вчинок (переїзд за кордон дружини з дітьми. – Ред.) сприйняв як зраду з її боку, тому що вона зробила по-своєму. Цивільну дружину звати Ірина. На 11 років молодша. Наразі я закоханий і щасливий, попри суди й тиски. Мабуть, я був винен у тому, що я її (колишню дружину. – Ред.) відпустив за кордон. Потрібно було наполягати на тому, щоб нікуди не їхати. Тому що в тому не було потреби. Вона вперлася, бо її мама про все домовилася в Празі. І тоді пішов цей розкол. Була злість. Вона мене не послухала. Вона зробила так, як мама їй сказала», – розповів Вірастюк в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Все одно живе з колишньою

Наразі ексдружина знаменитості вже тривалий час проживає з дітьми в Україні, в його помешканні в Києві. Цікаво, що пара досі перетинається в спільній квартирі, придбаній Василем ще в першому шлюбі.

«Я приїжджаю на роботу у своє помешкання в Києві. Це – моя квартира, на яку вона не може претендувати, бо вона була набута ще під час першого мого шлюбу. Проте вона не хоче звідти з’їжджати. А я не маю змоги десь щось орендувати, щоб проживати в Києві. Тому я приїжджаю до себе у квартиру, де є мої діти. Просто проживаю в іншій кімнаті. У нас чотири кімнати, 120 квадратів. Ми перетинаємося», – додав чоловік.

Зазначимо, Василь Вірастюк був у шлюбі з другою дружиною близько 15 років. Втім, подружжя досі перебуває в статусі одружених і не може розлучитися через труднощі в суді, пов’язані з воєнним станом. Пара виховує двох спільних дітей: 16-річного Олега й 8-річного Сашка. Окрім того, Василь має 20-річного сина Адама від першого шлюбу, який проживає окремо від усієї родини.

«Уві сні вказали мені напрямок, куди летять... труни»

У 2006 році перша дружина українського стронгмена Василя Вірастюка загинула у сніговій лавині одного з гірськолижних курортів Туреччини. Однак незабаром після цього Світлана прийшла до чоловіка на допомогу і врятувала його від надмірного вживання алкоголю, в якому той топив горе.

Про це спортсмен розповів в студії програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна». За словами Вірастюка, Світлана прийшла до нього уві сні на дев’ятий день після смерті і повернула стронгмена до колишнього життя.

«Вона приснилася мені в дивному місці і стала вказувати напрямок, куди летять... труни, – згадав Вірастюк. – Каже: «Бачиш, всі ці люди померли. Вони мучилися. А я померла швидко, тому ти за мене не хвилюйся». Я прокинувся вранці перед службою і зрозумів, що треба припиняти пити».

Лія ЛІС.

Telegram Channel