Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
А ви знаєте, хто найвеселіше живе у світі? Дізнавайтесь із волинської вікторини!

А приманкою стало фото у запитанні прача, пральника чи, можливо, цей дерев’яний валок для вибивання білизни під час прання у вас ще й називають праником?

Фото із сайту wikipedia.org.

А ви знаєте, хто найвеселіше живе у світі? Дізнавайтесь із волинської вікторини!

Саме цей предмет ми і заховали. А приманкою стало фото у запитанні прача, пральника чи, можливо, цей дерев’яний валок для вибивання білизни під час прання у вас ще й називають праником?

Немає у вас такого праника-прача? Тоді точно є вже їхня «сестра» – сучасна пральна машина, яка й стала «вбивцею» «веселих братів», яких ми заховали у цьому запитанні.

«Гранатобуз із секретом» – 10 (2024)

 

 Сьогодні у нас фотозапитання.  Придивіться уважніше до цього предмета – і дайте відповідь: «Що за «веселих братів» «убив» «нащадок» «сестри» цього предмета?»

Слово-відповідь і буде предметом, який ми заховали сьогодні. Їх – хоч бувають і «в однині» – ви маєте вдома, але уже, як правило, трохи не таких. Хоча раритети ніхто не викидає...

Що за предмети – «веселі брати» – ми заховали у гранатобузі?

А слово-відповідь – «гудзики». Точніше – «скляні гудзики». Вони вийшли із масового вжитку тому, що в кожній хаті з’явилися пральні машини. А, як відомо, у пралці крихкі скляні гудзики розбиваються...

Чому ж їх – гудзики – називають ще й «веселими братами»? А тому, що в житті вони... відриваються!!!  

Хто з наших читачів зумів відгадати відповідь – «скляні гудзики», ви дізнаєтесь уже із фейсбук-сторінки Грицька Гарбуза (за цим QR-кодом ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу), а також на сайті volyn.com.ua.

 

 Нам же час знову вас інтригувати. Тож – поїхали!

«Гранатобуз із секретом» – 13 (2024)

Два роки тому з самої Америки я за 3000 гривень замовив подарунок, який зовсім нещодавно відзначив пів століття із дня першого використання (хоча найдорожчий його «брат» у світі коштує близько 100 тисяч доларів). Цьому предмету ми завдячуємо за більш приємне повернення з «подорожі» і відкриття нового виду спорту в одній із Північних країн, хоч насправді він є ворогом спорту.  До того ж на ньому люблять поселятися всякі «небезпечні квартиранти». ..

А ось «той, хто борони не псує», може «заблукати» завдяки ньому. Проте завдяки захованому нами предмету можна визначити, чи ця пані є і красивою, і розумною. Хоча в руках жіночки «під мухою» він перетворюється у дуже страшну зброю...

Що за предмет із Америки ми заховали у гранатобузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 2 травня (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 066 133 86 88, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад:

«Перемога» (Валерій Залужний, Житомирщина).
Приємних вам пошуків без повітряних тривог!

Грицько ГАРБУЗ.

Читайте також: Що сьогодні заховали журналісти з Волині: «Навіщо на нього витрачати гроші, якщо є газети?»​.

Реклама Google

Telegram Channel