Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Сергій Притула: «Я стою на обліку в ТЦК»

«У мене є відстрочка від проходження військової служби у зв’язку з наявністю трьох неповнолітніх дітей».

Фотоколаж із сайту kp.ua.

Сергій Притула: «Я стою на обліку в ТЦК»

В цього українського волонтера є відтермінування від проходження військової служби як у багатодітного батька

Про це Сергій розповів в інтерв’ю журналістці Наталії Мосейчук (обоє – на фото).

«У вас є бронь?» – запитала у волонтера пані Мосейчук. – «Це дуже смішне питання, – засміявся він. – Благодійні організації не входять до переліку структур, які підпадають під бронювання». – «Тобто ви не застраховані від того, що вам може прийти повістка?» – уточнила журналістка. – «Мені прийшла повістка, я пройшов ВЛК, стою на обліку в Шевченківському ТЦК. У мене є на сьогоднішній день відстрочка від проходження військової служби у зв’язку з наявністю трьох неповнолітніх дітей», – пояснив він, наголосивши, що співробітники його фонду мають правило: якщо прийшла повістка, то людина без питань йде у військкомат. І сьогодні 20 людей з його команди воює на передовій.

Співробітники фонду Сергія Притули мають правило: якщо прийшла повістка, то людина без питань йде у військкомат.

Як відомо, із 2015 року волонтер одружений із телеменеджеркою Катериною Сопельник. Вона – друга дружина Притули. У пари у шлюбі народилося дві доньки. Від попередніх стосунків у Притули є син.

Сергій Притула – телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер скетч-шоу «Файна Юкрайна», ексведучий ранкового шоу «Підйом», талант-шоу «Україна сльозам не вірить» на «Новому каналі» й інших розважальних програм.

Зараз він є активістом волонтерського руху, який допомагає українським військовослужбовцям. Фонд Сергія Притули – велика українська благодійна організація, яка спеціалізується на допомозі Силам оборони України.

Василина СМЕТАНА.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel