Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
«Формула миру» Ілона Маска... знищення України

Ілон Маск.

Фото Кореспондент.

«Формула миру» Ілона Маска... знищення України

Коментуючи ухвалення Конгресом США нового пакета військової допомоги Києву, цей талановитий, але, на жаль, проросійський діяч, непрямо звинуватив Вашингтон у продовженні «вічної війни»

«Найбільше мене турбує те, що немає жодної стратегії виходу, просто – вічна війна, в якій діти гинуть в окопах від артилерії, від кулеметів і снайперів, на мінних полях», – зазначив Ілон Маск.
Наївному Маску відповів радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. Він зазначив, що реалістична та об’єктивна «стратегія виходу» – кричуще проста і полягає в тому, що росія «беззастережно залишає чужу суверенну територію, і гаряча фаза війни негайно закінчується». «Я чудово розумію, що інколи прості істини надзвичайно важко усвідомити, але все ж повторюся: агресор (рф), який неспровоковано напав на іншу країну з метою окупації, вбивств, захоплення, залишає чужу територію, повертає вкрадене і відновлює верховенство міжнародного права. Що в цьому складного? Яку іншу стратегію виходу слід шукати (обговорювати)? І чи можна щось побудувати лише на несправедливості?» – зазначив Подоляк.

Марта САЛО.

Реклама Google

Telegram Channel