Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Віра Брежнєва, Світлана Лобода та Настя Каменських — ​найдорожчі артисти

Волинь-нова

Віра Брежнєва, Світлана Лобода та Настя Каменських — ​найдорожчі артисти

Такий рейтинг склали на основі розміру гонорарів українських зірок за новорічні корпоративи. При тому суми вказані за 40-хвилинні виступи

Перша позиція у списку дісталася екс-учасниці «ВІА Гри» Вірі Брежнєвій, яка готова співати за 50 тисяч євро. Замовнику також необхідно буде оплатити переліт співачки та всієї її команди з Москви в обидва боки. Це 30 квитків економ-класу і 4 квитки бізнес-класу. Разом із проживанням в Україні це потягне ще на 300 тисяч гривень. Аналогічні вимоги виставила й українська виконавиця Світлана Лобода, яка 2 грудня стала «Співачкою року» в Росії — ​церемонія нагородження відбулася у московському СК «Олімпійський». Відомо, що до кінця року артистки в Україні не буде, а от її участь у корпоративі в січні оцінюється у 50 тисяч євро.

Перша позиція у списку дісталася екс-учасниці «ВІА Гри» Вірі Брежнєвій, яка готова співати за 50 тисяч євро.  

Нелегко домовитися про виступ і з Настею Каменських: дует «Потап і Настя» заморожений, а в сольному проекті NK у співачки всього одна пісня. Попри те вона хоче за свою участь у святкових заходах від 40 тисяч євро. Четверте місце в рейтингу посідає народна артистка України Тіна Кароль — ​від 25 до 30 тисяч євро. Далі йдуть Олег Винник та Макс Барських — ​30 тисяч доларів. А от Monatik за гонорар у 30 тисяч доларів обіцяє розважати гостей не 40 хвилин, а цілу годину з танцями і «справжнім шоу». Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки заспіває свої найкращі хіти за 25 тисяч євро, при цьому з командою із 16 людей.

Telegram Channel