Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Коли Порошенко дізнався, що його розіграли, то…

Хто здав російським хуліганам телефон Петра Олексійовича? Здайте нам!

Волинь-нова

Коли Порошенко дізнався, що його розіграли, то…

Пранкери (телефонні хулігани) подзвонили до Президента України від імені прем’єра Грузії

Хуліганство буває не тільки вуличне, а й телефонне. У наші дні воно має окрему назву — ​пранк — ​і перетворилося мало не на мистецтво. Адже для того, аби людина повірила, що їй дзвонить та чи інша особа, треба підробити голос, інтонації, знайти потрібні слова. Саме такими витівками не перший рік займаються російські телефонні хулігани Лексус (Олексій Столяров) і Вован (Володимир Кузнєцов). Вони дзвонять до відомих на весь світ людей, перших осіб держав і вводять їх в оману. Жертвами розіграшів двох росіян уже стали генсек НАТО Йенс Столтенберг, білоруський президент Олександр Лукашенко, турецький лідер Реджеп Ердоган, американський сенатор Джон Маккейн, співак Елтон Джон, балерина Анастасія Волочкова, київський мер Віталій Кличко.

Після слів Лексуса «він каже, що ти багато п’єш» нарешті збагнув, що має справу з пранкером, і різко обірвав розмову:  «Я зрозумів. 
Пішов ти в дупу!»

А нещодавно на гачок до пранкерів потрапив і Петро Порошенко. Вони й самі здивувалися тому, як швидко глава Української держави взяв слухавку і, не відчувши «підстави», сприйняв співрозмовника за прем’єр-міністра Грузії Георгія Квірікашвілі. Як випливає з аудіозапису, пранкер почав розпитувати про затримання Міхеі­ла Саакашвілі. «Знайшли зв’язки пана Саакашвілі з Курченком і російськими спецслужбами. Вони його фінансували. Зловили «на гарячому». Зараз висуваємо звинувачення. Я дуже засмучений. Він цими ж грошима фінансує акції тут, — ​пояснив Президент. — ​Звичайно, буде слідство, суд. Але ми  ніяких жорстких заходів до нього не застосовуватимемо».

Петро Порошенко готовий був і далі говорити про Саакашвілі, але після слів Лексуса «він каже, що ти багато п’єш» нарешті збагнув, що має справу з пранкером, і різко обірвав розмову: «Я зрозумів. Пішов ти в дупу!»

Лія ЛІС

Telegram Channel