Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Жінка із чернігівського селища купила будинок у зірки Голлівуду за 17,8 мільйона доларів!

У таких апартаментах розкошує Марина Гринь.

Волинь-нова

Жінка із чернігівського селища купила будинок у зірки Голлівуду за 17,8 мільйона доларів!

Про білявку з України тепер говорить Америка

Маєток належав зірковому подружжю — ​моделі й актрисі Кім Кардашян та музиканту Каньє Весту. І поки в суспільстві дивуються, звідки у колишньої помічниці Генерального прокурора Святослава Піскуна такі гроші, ЗМІ шукають справжнього чоловіка красуні. Подейкують, що це — ​один із найбагатших людей у світі — ​засновник програми для обміну повідомленнями «WhatsApp» Брайан Ектон. Хоча сама українка каже: вийшла заміж за британського музиканта вірменського походження. Власне, кохання до нього змусило її залишити перспективну роботу, батьківщину та почати процедуру відмови від українського громадянства

Резиденція, яка обійшлася Марині Ектон (Гринь) у 17,8 мільйона доларів, розкинулась на 9 тисячах квадратних метрів. Будинок має 6 спалень, 8 ванних кімнат, на задньому подвір’ї розташовані великий газон, сад, басейн. Усе це Кардашян та Вест придбали у 2013-му за 9 мільйонів доларів і протягом двох років робили там дорогий ремонт.

Наразі Марина мешкає на березі затоки у Сан-Франциско, але більше часу проводить у Лос-Анджелесі, тож шукала житло у цьому місті. Дівчина мріє стати співачкою — ​обіцяє наступного року «вибухнути» на весь світ зі своїми піснями, а в новому будинку розмістити студію звукозапису. «Я з дитинства хотіла бути артисткою, але так сталося, що працювала в юридичній сфері. Коли вирішила робити кар’єру співачки, захотіла купити саме цей будинок, тому що в ньому приємна аура. Кім та її чоловік Каньє — ​дуже впливова пара, яка надихає на творчість. У резиденції є важливі речі — ​хороша охорона і неймовірно красива природа, — ​розповідає Марина. — ​Я купила маєток не відразу. Перед цим бачила п’ять будинків, знаю, що на ринку виставлене житло Кеті Перрі, Леонардо Ді Капріо, Гвен Стефані, але воно занадто дороге — ​по 85 мільйонів», — ​каже жінка.

У Генпрокуратурі вона, як сама зізнається, заробила близько 300 тисяч доларів і купила автомобіль «Bentley», щоправда вживаний.

Марина Ектон позиціонує себе бізнес­вумен і засновницею благодійного фонду «Marina Acton». Дівчина із селища Короб на Чернігівщині вивчала право в Податковій академії в Ірпіні, потім — ​у Вашингтоні. Симпатична білявка згадує, що хотіла працювати в прокуратурі Дніпровського району Києва, але завдяки хрещеному батькові, який був транспортним прокурором столиці, отримала посаду в ГПУ. «Він мені сказав: з твоїми талантами, з твоєю англійською потрібно бути в Генеральній прокуратурі. Ти народжена для більшого, ніж районна прокуратура, я тебе познайомлю з Піскуном, якщо пройдеш співбесіду, будеш працювати», — ​розповіла Марина Гринь. Так дівчина розпочала кар’єру. У Генпрокуратурі вона, як сама зізнається, заробила близько 300 тисяч доларів і купила автомобіль «Bentley», щоправда вживаний.

Та на шляху до професійного росту несподівано стало… кохання. Українка з дипломом піаніста (закінчила музичну школу в Прилуках) познайомилася з іноземцем. «Насправді з російським вірменином, диригентом, випускником «пітерської» консерваторії, Ігор його звуть. Шалено в нього закохалася. Так, що сказала: ніякої прокуратури!» — ​зізнається Марина. На Різдво вона поїхала в Америку і залишилася там. Про нинішнього чоловіка розповідає лише те, що він дуже багата людина, досить відомий в Європі, у нього добре налагоджені контакти із Силіконовою долиною. Марина Ектон заперечує, що перебуває у шлюбі з Брайаном Ектоном, але її батьки кажуть, що у доньки це друге заміжжя, причому запевняють, що саме із 45-річним мільярдером. «Із першим чоловіком стосунки не склалися. Ми його не бачили. І навіть не спілкувалися через мовний бар’єр, — ​розповіла мама. — ​Ми двічі візу оформляли, але нам відмовляли. Навіть на весілля не змогли прилетіти».

Про шлюб Марини і Брайана ніде офіційно не повідомлялося, але її друзі підтвердили, що вони одружені. Відомо також, що в 2014-му один із найбагатших чоловіків планети розлучився. А 1 серпня цього року білява українка з Чернігівщини змінила статус у соціальних мережах на «заміжня».

Ірина Пасічник

Telegram Channel