Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Юлія Тимошенко: «Я теж вірю в дива»

Волинь-нова

Юлія Тимошенко: «Я теж вірю в дива»

Що побажала українцям лідер партії «Батьківщина»

Дорогі співвітчизники!

Від усього серця щиро вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!

2017–й для нашої країни був складним: четвертий рік триває війна, бідність, розчарування та корупція захлеснули країну. Але завдяки патріотам, небайдужим українцям, простим людям країна втрималася.

Загартувалася та викристалізувалася команда тих, хто по–справжньому вболіває за долю України, не шкодує за неї життя – і на фронті, і в тилу. Вірю, що дуже скоро наші солдати повернуться з окопів живими додому і ми всі разом, із чистого аркуша, розпочнемо перетворювати нашу Україну на багату, сильну, самодостатню!

У Різдвяні та Новорічні свята усі сподіваються на диво. Гоголівський Вакула під Різдво шукав черевички для здійснення своєї мрії, а для працелюбної дівчинки з казки «Дванадцять місяців» у новорічну ніч розквітли проліски. Я теж вірю в дива, які завжди є підсумком наполегливої, чесної, щоденної праці. Лідерство «Батьківщини» накладає велику відповідальність, але впевнена – ми всі разом зможемо здійснити українське диво і, спираючись на власні сили, інтелект та ресурси, відбудуємо нашу країну. Для українців немає ніяких нездоланних завдань, перепон чи бар’єрів. Тож вірмо в себе, в Україну і все буде добре!

Від щирого серця бажаю вам, вашим рідним і друзям щастя, здоров’я, добробуту. Нехай любов ближніх надихає на нові звершення, перемоги, нові дива!

Господь з нами і він збереже Україну!

Із святами вас, мої рідні!

З щирими побажаннями
та великою любов’ю
Юлія ТИМОШЕНКО.

Telegram Channel