Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
На небеснім зодіаку вже надходить рік Собаки

Волинь-нова

На небеснім зодіаку вже надходить рік Собаки

Вибачай, Коню, але твоя пора минула ще у 2014-му. Тож не пручайся і вези мене у мій законний, визначений зодіаком рік. Та й не впорожні їду, а з хлібом і добрими надіями. Бо хоч і сам я вірний, відданий, чесний і, без зайвої скромності скажу, мудрий, — на власну мудрість не покладався і проконсультувався з одним екстрасенсом. Він мені стільки приємного наговорив!

Мій рік сприятливий для тих, хто прагне поліпшити житлові умови. Сімейні цінності на першому плані. Буде менше розлучень і більше народжень. А ще рік Собаки вдалий для представників інтелектуальних професій. Світ побачить приголомшливі відкриття й неймовірні проекти. На творчих людей чекає не просто успіх, а справжній фурор, треба лиш працювати й не занедбувати свій талант.

Собака відрізняється міцним здоров’ям, тому воно буде стабільним протягом року. Але саме час розпрощатися з поганими звичками — курінням, алкоголем, азартними іграми.

Собака відрізняється міцним здоров’ям, тому воно буде стабільним протягом року. Але саме час розпрощатися з поганими звичками — курінням, алкоголем, азартними іграми. Ну, а від себе додам: не люблю боргів, кредитів, брехні, зради, брудних грошей, тому сприятиму тим, хто зароблятиме чесною працею. Вйо, Гнідко, поїхали у рік 2018-й!

Монолог Собаки із села Седлище Старовижівського району «підслухала» ведуча рубрики, а сфотографував Олександр Дурманенко.

Telegram Channel