Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
8 табу літнього гардеробу

Фото AdMe.ru

8 табу літнього гардеробу

Здається, немає нічого простішого, ніж у теплу погоду без зайвих зусиль мати чудовий вигляд: накинула на себе щось легеньке — ​і гайда на вулицю

Насправді ж кілька прикрих помилок можуть зіпсувати навіть найпродуманіший образ із найдорожчими аксесуарами. Тож яких промахів слід остерігатися? Які предмети гардеробу мають стати для нас табу?

 

 1. Прозорий одяг

Він органічно виглядає лише на пляжі і абсолютно не підходить для офісу. Винятком може бути прозора блузка з красивим бюстгальтером у поєднанні зі стриманим низом для ефектного вечірнього виходу.

2. Білизна

Майки, сукні з відкритими плечима, світле вбрання потребують ретельного добору відповідної спідньої білизни. Ідеальний варіант — ​безшовні комплекти тілесного кольору. І в жодному випадку бретелі бюстгальтера не повинні виглядати з-під одягу. Та й силіконові лямки — ​далеко не найкращий вихід.

3. Взуття

Ваші улюблені гумові в’єтнамки годяться, якщо ви вирушаєте на відпочинок. Та й чоботи нехай чекають до осені, навіть якщо вони ажурні. Коли дозволяє робочий дрес-код, то літньої спеки можна взути шкіряні сандалі, лофери, еспадрильї. І головне правило: відкрите взуття «дружить» з ідеальним педикюром.

4. Колготки

Строгий діловий стиль зобов’язує прикривати ноги тонкими колготками чи панчохами. А ось ті, кому дозволений кежуал, мають забути про цей предмет гардеробу до настання холодів. Літні плаття й босоніжки, доповнені колготками, — ​моветон.

5. Декольте і міні

Хай там як припікає сонце, пам’ятайте: відкривати можна або ноги, або зону декольте. Це правило лишається незмінним. Міні в поєднанні з глибоким вирізом на грудях чи спині — ​це «занадто» і позбавляє образ елегантності.

6. Облягаючі речі

Вузьке вбрання у спеку може стати причиною перегріву через відсутність циркуляції повітря. До того ж зрадницьки виказує мокрі підпахви й недоліки фігури. Тож не забувайте, що одяг oversize знову в моді.

7. Надмір макіяжу та парфумів

З настанням літа варто переглянути не тільки гардероб, але й вибір косметики. Замініть щільний тональний крем на легкий ВВ, а замість чорної підводки для очей оберіть коричневу. Не забувайте і про те, що парфуми також діляться на «зимові» та «літні». А в жару краще зовсім відмовитися від стійких ароматів — ​для відчуття чистоти і свіжості достатньо дезодоранту і гелю для душу.

8. Чорний колір

Темне вбрання мало хто відважиться одягти в літнє пекло, однак вибору туфлів і сумки іноді не надаємо значення. А дарма! Якщо з діловим стилем подібні аксесуари поєднуються, то до легких літніх суконь зовсім не пасують.

 

 

Telegram Channel