Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Мольфарка Магдалена МОЧІОВСЬКІ: «Енергією, якою розганяю хмари, краще вилікувати 100 дітей»

«Щоб поновити сили, мушу зануритися в гірську річку, побути наодинці з природою-матінкою».

Фото magdalena.net.ua.

Мольфарка Магдалена МОЧІОВСЬКІ: «Енергією, якою розганяю хмари, краще вилікувати 100 дітей»

Про неї всі дізналися під час телевізійного шоу «Битва екстрасенсів». І тепер чи не єдина україномовна цілителька і знахарка, яка родом із Закарпатської області, відома усій країні, а на прийом до неї — ​уже величезні черги. Тож сьогодні і ми пропонуємо вам познайомитися ближче із Магдаленою Мочіовські, котра продовжує давню традицію карпатських мольфарів, із якими пов’язана не лише культурно, а й генетично

 Дар цілительства перей­няла від бабусі. Я — ​мольфарка по жіночій лінії. Це передається тільки від бабусі до внучки, від діда — ​до внука. Моя донька мольфаркою не стане…

Відчула у собі здібності, коли мені виповнилося 13 літ. До цього віку формується аура людини. До 13 всі діти бачать духів. Ісус Христос і Будда вперше проявили свої надлюдські здібності в цьому віці. Сила мольфара формується до 33 років. До цього часу не можна практикувати.

Кожен мольфар повинен мати свої інструменти. У мене — ​це ніж, щоб розганяти хмари, заговорений предмет, який служить оберегом, і громовий камінь. Останній видобувають зі скелі, в яку вдарила блискавка. Камінь заряджений 10 тисячами вольт. Стежку до тієї скелі мольфар дізнається після посвячення.

Мольфарам заборонено грати в азартні ігри, робити ставки в букмекерських конторах, наводити порчу.

Припиненням дощу не захоплююся. Бо енергією, якою розганяю хмари, краще вилікувати 100 дітей… Тому роблю це, коли є потреба. Коли дощ або гроза з градом загрожує врожаю чи коли сильна посуха. Це не гра. Он під час зйомок «Битви екстрасенсів» довелося це робити. Тоді почалася буря. Члени знімальної групи переживали, що встановлене телевізійне обладнання намокне. Хмари я розігнала…

Серед учасників «Битви екстрасенсів» — ​багато відьом. Була вражена, коли побачила, наскільки це популярно — ​називатися відьмою. У кінці передачі показали, як одна учасниця шоу — ​відьма — ​заходить до церкви з дітьми і ставить свічку за здоров’я. У Карпатах казали, якщо вона заходила до церкви, та згоряла… На відьомство шалений попит. Люди записуються за 4–5 місяців заздалегідь.

Не беруся лікувати кармічні хвороби, коли розплачуються за гріхи, які вчинили у попередньому житті, – ​вбили кого чи зґвалтували. За день кодую двох-трьох людей від алкоголю, ігрової залежності, наркотиків. Кодування відбувається на рівні гіпнозу. Мольфарам заборонено грати в азартні ігри, робити ставки в букмекерських конторах, наводити порчу.

Мене не беруть вроки. Щодня приймаю по 50–100 чоловік. Для очищення обливаюсь сумішами вод, використовую заговори. Щоб поновити сили, мушу зануритися в гірську річку. Ходжу купатися навіть узимку.
Якщо можу зняти порчу, то, звичайно, знаю, як її навести. Буває, людина, яка це зробила, померла. У таких випадках є замовляння, що відправляє порчу туди, де нога людини не ступає, де птахи не літають, звірі не ходять… У народі кажуть: «Мене врекли». По-науковому це називається «перебили чакри, які відповідають за здоров’я». Той, хто врікає, одним поглядом сильно сконцентровує свою енергетику на іншому. Цього ніколи не вчинить особа з блакитними очима, її аура слабша, її врікають. Інколи вректи можуть мимоволі, від захоплення: «Ой, яка ти гарненька!» Зробити це може близько 20% населення Землі.

Хворію, як хворіють і мої рідні та близькі. Не можу бачити свого майбутнього. Що таке заглянути у чуже? Це «влізти» в біополе людини і скачати звідти інформацію. Для цього і потрібен інструмент — ​карти чи камінь, щоб подивитися минуле, теперішнє і майбутнє. У свою ауру я увійти не можу, бо в ній «сиджу». Аура моїх рідних також закрита, бо вони щодня зі мною. Єдине, що знаю, — ​це точну дату своєї смерті. Так само, як і Ванга знала. Усі мої сім поколінь дідусів і бабусь з лівого боку, біля пуповини, мали знак — ​листя конюшини, або мальтійський хрест. І я маю родиму пляму-конюшину.

Заздрість відбирає у людини розум і серце

Я тричі була при смерті. У три роки мене на великій швидкості збила машина. Я впала у прірву. Встала — ​на мені подряпинки не було. Але вікно авто було розбите. Це я добре пам’ятаю. Потім впала з високої черешні. Коли мені було 26 років, мене вхопив вир. Але бабця казала: якщо він мене вхопить, щоб я не пручалась, а зробила вдих — ​і мене викине. Мій двоюрідний брат витягнув мене з води, але сам через три роки втопився. Пожертвував собою заради мене, забрав мою долю на себе.

Коли людина народжується, на небесах запалюється свічка. Так говорила моя бабця. Ще в утробі матері закладається програма, на що людина буде хворіти. Це називається доля. Єдине, чого не можна поміняти, — ​моменту смерті. Кажуть: «Пороблено на смерть». Але це можна «зняти» і поставити все на свої місця. Людина, яка має втопитися, не повіситься.

Духів викликала двічі. Більше не буду. Небезпечно для навколишніх. Це можуть робити монахи, що ведуть аскетичне життя. Не розумію, коли священики займаються екзорцизмом під час літургії. Вигнаний злий дух може вселитися в іншу людину.

Для мене всі однакові — ​інвалід, хвора дитина, президент, мільйонер.

Я поганого нікому не робила. Є ефект бумеранга: якщо хтось комусь зробив зло, воно до нього й повернеться. У моєму випадку мені, звичайно, за дар треба платити. Тож плачу тим, що мене постійно немає вдома. Тим, що не маю часу на кіно, театр. Живу для інших.

Гнів не тримаю в собі довго. На чоловіка не можу сердитися більше години. Гнів перетворюється на хвороби. Як дуже погано, краще поплакати.

Для мене всі однакові — ​інвалід, хвора дитина, президент, мільйонер.

Людська душа — ​неповторне творіння Боже. У кожної від семи до 13 життів. Після того вона відходить у рай або пекло. Не можна плакати в момент смерті людини і коли відспівують. Краще лити сльози після похорону, щоб душа спокійно відійшла.

Уживані речі треба добре випрати й покропити свяченою водою. Вони могли належати покійному. Через одяг можна перейняти його проблеми й хвороби. На речах через піт відкладається енергія попередніх власників.

Не приймаю пацієнтів під час Великого посту й у Петрівку, у релігійні свята. Це час для духовного очищення. Маю духовного наставника. Чотири рази на рік ходжу до сповіді. Якщо не можете сповідатися часто, то робіть це хоча б перед Різдвом і Великоднем.

Ревнощі у народі називають зеленою змією. А я іменую заздрістю. Вона відбирає у людини розум і серце.

Кохання — ​це вміння терпіти одне одного протягом життя. Не розумію жінок, які йдуть заміж за п’яницю й надіються, що він зміниться. Ніхто не поміняється. Людину треба або прийняти такою, якою вона є, або відпустити. Любити треба за душу. Помиляються ті, хто любить за тіло, бо воно старіє. Тому чоловіки розлучаються і міняють жінок на молодших. Щоб сім’я була міцна, треба любити й поважати батьків коханих. Не буде щастя в родині, де невістка ненавидить свекруху, а зять — ​тещу.

Чорна магія набирає обертів. Мало кому відомо, що в Арабських Еміратах уже народився антихрист, йому 29 років. У нього є своя армія. Армагеддон готується. Але це буде не завтра…

Лія ЛІС

За матеріалами сайтів magdalena.net.ua, wz.lviv.ua і gazeta.ua.

Telegram Channel