Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

ОВЕН. Сконцентруйтеся на головному, другорядні справи хай почекають. Побутові проблеми буде вирішити непросто, але можливо. У вихідні постарайтеся відпочити від турбот. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

ТЕЛЕЦЬ. Ваша удача ходить зовсім поруч. Проявіть свої кращі якості, будьте уважними і відповідальними. На роботі чекають позитивні зміни, можливість кар’єрного росту. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

БЛИЗНЮКИ. Потрібно пересилити себе й звільнитися від ряду комплексів, які ускладнюють життя. У справах вас очікує успіх, додаткові джерела доходів, втілення найсміливіших планів. Багато ваших проблем вирішаться самі по собі. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.

РАК. Мусите стати конструктивними та зібраними. Головне – вибрати правильну стратегію. Успіх обов’язково прийде, якщо ви будете виконувати свої обіцянки. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

ЛЕВ. Не варто міняти роботу. Не зависайте в стані заниженої самооцінки та невдоволення світом. У вихідні будьте обережні, стережіться підлості так званих друзів. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ДІВА. Не варто плутати роботу та дружбу: можна легко залишитися і без бізнесу, і без приятелів. У вихідні не виключені проблеми, пов’язані з дітьми. Сприятливий день – понеділок, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. З’явиться можливість втілити давні плани. У вихідні можливі суперечки в родині, конфлікти на побутовому ґрунті, тримайте емоції під контролем. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

 СКОРПІОН. Не соромтеся проявляти активність і рішучість. Стосунки в колективі налагодяться. У вихідні вирушайте на природу. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – середа.

СТРІЛЕЦЬ. Пливучи за течією, можете зненацька опинитися в елітарному колі. Однак не варто сліпо довіряти стороннім, покладайтеся на найрідніших. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

КОЗЕРІГ. Ініціатива та активність можуть виявитися несвоєчасними. Від понаднормової роботи бажано не відмовлятися, але реально оцінюйте свої можливості, перш ніж дати згоду. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

ВОДОЛІЙ. Щоб будувати успішну кар’єру, необхідні сумлінність і пунктуальність. Не варто спізнюватися і перекладати свої обов’язки на інших. У вихідні не забудьте відвідати рідних. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – субота.

РИБИ. Доведеться проявити обачність і такт, швидко реагувати на зміну ситуації. Небезпечно сваритися, потім буде вкрай важко досягти примирення. У вихідні ймовірні цікаві знайомства. Сприятливий день – четвер, несприятливий – вівторок.

Telegram Channel